VALIDÁLÁS ÉS TERMÉKTÁMOGATÁS

Validációs eljárások amelyek szükségesek lehetnek a berendezéseink speciális alkalmazásaikor

KALIBRÁLÁSI SZOLGÁLTATÁS 

Amennyiben a termék csomagolása során további elvárás a validált hegesztés akkor az ISO 11607-2 szabványnak megfelelően érvényesített felkészítő eljárás szükséges. Ennek megfelelően a hegesztő berendezését kalibrálni kell.

Az AUDION kalibrálási szolgáltatásokat nyújt validálható berendezései számára. A kritikus folyamatparamétereket ( úgymint hegesztési hőmérséklet, hegesztőpofák nyomás ereje, hegesztés ideje/sebessége stb.) speciális mérőeszközökkel mérik és kalibrálási tanúsítványt adnak ki.

Az új és a már használt fóliahegesztők kalibrálhatók. Az újbóli kalibráláshoz kérjük, hogy a berendezések(et) juttassák vissza hozzánk amelyeket azután a gyártó AUDION részére átadjuk. Az általános karbantartási feladatokat budapesti telephelyünkön végezzük el. A szükséges validálás már a hitelesítő AUDION végzi el. Minden egyes lépések alkalmával ellenőrizzük a hegesztő berendezés állapotát. Szükség esetén az alkatrészeket kicseréljük és/vagy a paramétereket finomhangolják. A fóliahegesztő berendezést ezután kerül kalibrálásra.

Ha a berendezések(et) nem lehet eljuttatni szervizünkbe akkor kérjük egyeztessenek velünk. Megoldást kínálunk a berendezés juttatására találunk az AUDION. Szolgáltatásunk kiterjed a helyszínen végzett szervizünkre, ezért kérjük, hogy egyeztessen időpontot a helyszíni kalibráláshoz.

(*) A helyszíni kalibrálási szolgáltatás jelenleg a hegesztő berendezések egy bizonyos csoportjára korlátozódik.

HEGESZTÉSI ÉRTÉKEK HELYSZINI TESZTELÉSE

Szeretné ellenőrizni a hegesztés minőségét ? Hívja szerviz osztályunkat a SIT (seal seal integritás teszt) szolgáltatásokért.

Tapasztalt szervizmérnökünk kalibrált mérőeszközökkel és tesztkészlettel látogatja meg üzemét. A hegesztési mintákat az Ön berendezésén és anyagával együtt készítik el, és a következő vizsgálatokat fogják elvégezni.

Hegesztési minőség az ISO 11607-2 szerint (az éphegesztés meghatározott hegesztési szélességének ellenőrzéséhez)

Festék behatolási teszt az ASTM F1929 szerint (a gyűrődő-csatornák és a  megfelelő hegesztések  ellenőrzésére)

Hámlásteszt az EN 868-5 D. melléklete szerint (a hegesztés szakítószilárdságának ellenőrzésére)

Amikor az eredmények megfelelnek a követelményeknek, igazolást állítanak ki a vonatkozó dokumentumokkal együtt.

FIGYELEM, A TESZTELÉS NEM HELYETESÍTI A VALIDÁLÁST ! 

GYAKORLATI ALKALMAZÁS ÉS KONZULTÁCIÓ

Szeretné, hogy a hegesztés folyamat az ISO 11607-2 szabványnak megfelelően történjen ? Vagy biztos akar lenni abban, hogy az üzembe állított berendezés megfelel az ISO követelményeinek?

Hívja szervizünket, hogy egyeztessen időpontot az IQ (Személyes konzultáció)/ OQ (Időszakos TMK ellenőrellenőrzés). Tapasztalt szervizmérnökünk ellenőrzési protokollokkal. 

Az IQ ellenőrzés tartalma :

Személyes konzultáció. Kezelő és karbantartó személyzettel történő egyeztetés. Közös műszaki és kezelői ellenőrzés a kritikus hibalehetőségek és munkafolyamatok áttekintésére. Kezelési képzés az operációs személyzet számára. Karbantartási képzés a kiszolgáló személyzet számára.

Az OQ ellenőrzés tartalma :

OQ az időszakos TMK ellenőrellenőrzésre vonatkozik. A megfelelő hegesztési paraméterek ellenőrzése. Hegesztési minták készítése a célparaméterekkel, valamint a kritikus körülmények között.  

Hegesztés minőségi tesztelése : 

Hegesztésellenőrzés az ISO 11607-2 szerint (az ép hegesztés meghatározott hegesztési szélességének ellenőrzéséhez) 

Festék injectálásos teszt az ASTM F1929 szerint (a gyűrődő-csatornák és a megfelelő hegesztések ellenőrzésére ) 

Szakítószilárdság ellenőrzése az EN 868-5 D. melléklete szerint (a hegesztés szakítószilárdságának ellenőrzésére) 

Amikor az összes ellenőrzés és teszt megfelel a követelményeknek, kiállítják az IQ-ellenőrzés és az OQ-ellenőrzés tanúsítványát, a vonatkozó dokumentumok kíséretében.

Van kérdése, vagy további információra van szüksége? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

FIGYELEM, A TESZTELÉS NEM HELYETESÍTI A VALIDÁLÁST !