SPEEDPACK HIGH SPEED MEDICAL TYPE 400 

FÉLAUTOMATA CSOMAGOLÓGÉP TÖMLŐ  HASZNÁLATÁVAL 


Sokoldalú félautomata csomagológép nagy gyártási kapacitással rendelkezik, és rendkívüli rugalmassága miatt forradalmian új. A Speedpack tömlőfóliából (Speedpack)  kezelésére alkalmasak. Könnyen kialakíthatja a megfelelő méretű tasakokat, mielőtt a terméket belehelyezi, opcionálisan a tasak külső nyomtatása / címkézése is lehetséges (opcionális).


Nagy hatékonyságú termelékeny csomagolás 

Legyen szó egy kis gyártósorról vagy egy nagy, teljesen automatizált gyártósorról: a Speedpack sorozat a legrugalmasabb csomagolási megoldást kínálja!

A csomagolási folyamat optimalizálása döntő fontosságú. Számos tényező járul hozzá a gyógyszer- vagy orvosi műszergyártó sikeréhez: a termék minősége, a termék megbízhatósága, de a fontos csomagolási költségek, például a munkaerő és az anyagok megtakarítása is. Az automatikus és opcionálisan validálható Speedpack-et úgy tervezték, hogy akár 40 tasak/perc sebességgel is csomagoljon termékeket Tyvek® vagy orvosi minőségű tömlőfólia segítségével.

A Speedpack High Speed nagy sebességű verziója kiváló megoldást kínál a tasakformázás és a tasakok töltésének maximális sebessége érdekében. Ez a nagysebeségű változat kiválóan alkalmas, orvosi eszközök és gyógyszeriparban kiszerelt termékek csomagolására. 

A tasakkészítés és a tasaktöltés maximális sebessége érdekében

A Speedpack nagysebeségű változata nagyszerű megoldást kínál. Ez a nagy teljesítményű csomagológép két fejjel van felszerelve: az első fóliagörgőket integráló fej, amely helyet biztosít a (címke)nyomtató felszereléséhez; a hátsó fej, amelybe a tasakkészítő egység van beépítve. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy rövidebb tasakokat készítsen nagy sebességgel, még akkor is, ha a táskán nyomtatásra van szükség!

A tasak alsó és felső hegesztése egymástól függetlenül készül (amikor a felső hegesztés az első tasakon készítjük el, az alsó hegesztést már a következő tasakál készítjük), ami nagy teljesítményt tesz lehetővé!

Ez a nagy sebességű változat tökéletesen alkalmas kis tasakokra, pl.  orvosi és gyógyszeripari termékek csomagolás sterilizálható fóliákba. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot !

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Mielőtt hívna kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. 

Amikor Ön elküldi adatait, elkerülhetjük a félreértéseket. Biztosan nem siklunk át fontos információk felett.

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.