Gyártó :  AUDION ELEKTRO B.V. Hollandia  

Audion NL- Hogeweyselaan 2351382  JL Weesp - T: +31(0)294-491717  E: info@audion.com   VAT: NL803873104B01             Trade reg. Hilversum: 32057820 


CSODÁK MÁRPEDIG NINCSENEK DÖNTSÖN A KIVÁLÓ MINŐSÉG A MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉS GAZDASÁGOSSÁG MELLETT!


Kompromisszum nélküli hatékonyság a csomagolástechnológiában

Az AUDION csomagológépeket kiemelkedő minőség jellemzi. Azáltal, hogy megtartotta az irányítást Hollandiában a gépek fejlesztése és gyártása felett, az AUDION-nak sikerült rugalmasnak és ügyfél-orientáltnak maradnia. Az AUDION által nyújtott szolgáltatást ügyfeleink döntő előnynek tekintik. A gépek, alkatrészek és tartozékok rövid szállítási ideje, valamint a különféle csomagolási problémák innovatív megoldásai fontos tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik az Audion-ot az iparban.

Ha Ön AUDION gépet vásárol, úgy hosszú élettartamú, tartós, robusztus erős és megbízható gépeket vásárol, amelyeknek szükség esetén az alkatrész ellátása is gyári hátérrel mindig biztosított magyarországi telephelyről.  


Az AUDION csomagológépeket kiemelkedő minőség jellemzi. Az AUDION a gépek hollandiai fejlesztésének és gyártásának ellenőrzése révén rugalmas és ügyfélorientált maradt. Az AUDION által nyújtott szolgáltatást ügyfeleink döntő előnynek tekintik. A gépek, alkatrészek és tartozékok rövid szállítási határideje, valamint a különféle csomagolási problémák innovatív megoldásai fontos tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik az AUDION-t az iparban.

Audion packaging machines are characterized by outstanding quality. By keeping control over the development and production of the machines in Holland, Audion has managed to stay flexible and customer oriented. The service Audion provides is regarded as a decisive advantage by our customers. Short delivery times of machines, parts and accessories and innovative solutions to diverse packaging problems are important qualities that distinguish Audion in the industry. 

CSOMAGOLÁSTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁS  Innovatív csomagolási megoldások a jövőből  

Honlapunk segítséget nyújt a teljes csomagológép kínálatunkról, a legkisebb manuális hegesztőktől az automata csomagológépekig valamint a szükséges csomagolóanyagokat. Cégünk segítségével megtalálhatja az Ön termékeihez szükséges legmegfelelőbb csomagoló gépeket és csomagolóanyagokat. A sok évtizede felhalmozott gyakorlati és a szakmai tudás biztosítja partnereink részére a maximális segítséget, amire szüksége lehet. A kiterjedt és széles gépválaszték, amelyet honlapunkon talál, lefedi a napjaink legfontosabb igényeit. Természetesen a standard gépeink mellett az egyedi igények szerint épített gépek is fontos kihívást jelentenek számunkra, amelyet örömmel vállalunk. 

 

Ráth István  ( TRD / BUS ) 


Technikai információs vonal / Info line :
Tel.: +36 209 72 71 29
E-mail.: istvan.rath@isxpack.hu


 

Mike Ilona ( FIN/CONT )

Pénzügyi és Adminisztráció/Financial and Administration Dept. :
Tel.: +36-20 47 47 339
E-mail.: ilona.mike@isxpack.huTechnika és Logisztika  SER/ENG )

Levelezési cím / Address :

I. S. X. - TRADE Kft.
H-1054 Budapest, Vadász u. 33 / Hungary

Telefon :  +36 70 267 1610 

Telefon :  +36 1 332 6091

Központi e-mail / Central e-Box :  isx-trade@isxpack.hu