MEDSEAL 460 és 611

Audion Elektro MEDSEAL® impulzuszáró gépek sterilizálható tasakok zárásához

MEDSEAL 460/610  MSIDV
MEDSEAL 460/610 MSIDV

Audion MEDSEAL® impulzus fóliahegesztő gépek sterilcsomagolásokhoz kifejlesztett berendezések. STERIPACK, DuPont, WIPAK (PE, PP / papír, papír / papír) típusú anyagokból konfekcionált tasakok hegesztésre alkalmas a DIN 58953 7. rész és az ISO 11607-1 szabványok szerint. A berendezés az AUDION által validálhatóak. A berendezés rendelésekor az első szállításkor is biztosított az IQ/QQ validálással érkeztetés. A vonatkozó nemzetközi előí rásoknak megfelelő Certificate kibocsájtásával. Lásd  EN868-5, 4.3.2 szakasz. A vaildálást az AUDION minden évben javasolja elvégeztetni. További tájékoztatást kérje tőlünk. 

Rozsdamentes acél burkolat (AISI 304). A MEDSEAL® MSI kétféle méretben érhető el; a 460 MSI és a 611 MSI. Mindkét gép standard (MSI) vagy digitálisan validálható (MSIDV) verzióként kapható.

A MEDSEAL® gépsorozatot orvostechnikai eszközök és egyszerhasználatos eszközök csomagolására fejlesztve. Orvosi eszközöket gyártó/csomagolók, sterilizáló szolgáltatók, laboratóriumi, kórházak, fogorvosok, mindenféle laboratórium és gyógyszeripar számára tervezték, ahol a pontosság és a biztonság rendkívül fontos

Opciók:

  • Lábpedál
  • Rozsdamentes acél munkaasztal
  • K-szonda kalibráláshoz
  • Adat szoftver