Bags-On-The-Roll 

SPEEDPACK TABLE TOP 300 SPK  & 400 és 500 AS CSOMAGOLÓBERENDEZÉSEINKHEZ

Tekercselt-PreFormTasak
SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT félautomata csomagológépünkhőz

Sokoldalú félautomata nagy kapacitású gépünkhöz ajánlott "BAGS-ON-ROLL" csomagolóanyagok árlistájával segítünk Önnek a berendezés gazdaságossági számításaihoz. A csomagolóanyagok egyedi specifikációkkal is kérhetőek. Ezáltal a rész-, és egyéb alkatrészektől kezdve az

elektromos részegységek és termékek csomagolásáig mindent megoldhat. Több méretű tasakok alkalmazásával rendkívül rugalmasan változtathatóparaméterekkel üzemeltethető a SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT. A kompakt kialakítású kiváló minőségű alkatrészekből felépülőcsomagológéppel és a magas minőségi igényű csomagolóanyagainkkal maximális biztonsában oldhatja meg termékeinek csomagolását.Különböző opciókkal bővített SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT -hez termékspecifikus megoldásokat alkalmazhat. Transparens, fehérfedettfóliáinkhoz a géphez rendelhető nyomtató segít a termék azonosító elemek nyomtatásához. Rendelhető előre nyomtatott csomagolóanyaggyakorlatilag bármilyen színben és nyomtatásban is.


Bags-on-Rolls Gépei

Megrendelt gépeinkhez folyamatos kiszolgálással biztosítunk 

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum.