Bags-On-The-Roll 

SPEEDPACK TABLE TOP 300 SPK  & 400 és 550 AS CSOMAGOLÓBERENDEZÉSEINKHEZ

AUDION SPEEDBAGS®

Preformált, tekercses tasakok, SPK300 és SPK400 automata csomagológépeinkhez  tervezve

Kiváló minőségű pre-perforált tasakok tekercsben, németországi gyártóüzemünkből

A SpeedBags® gyakorlatilag mindegyik automata csomagológépünkhöz alkalmas mint például az Audion Packaging Machines Speedpack Tabletop 300 és Speedpack 400 sorozatai, továbbá a Clamco Packaging Rollbag™ tasakoló gépeihez az Automated Packaging Systems Autobag tasakoló gépeihez  továbbá a MAX. ™ tasakoló gépeihez  a Sharp Packaging-től.
A Speedpack az Audion Packaging Machines bejegyzett védjegye, a Rollbag a Clamco Packaging védjegye, az Autobag az Automated Packaging Systems bejegyzett védjegye, a MAX a Sharp Packaging Systems védjegye.  A tekercsen lévő minden tasak nyitott véggel rendelkezik a termék könnyű behelyezése érdekében, alsó hegesztéssel és a tasakok között egy perforációval, amely a tasakok a tekercstől való leválasztását segíti (kézi vagy automatikus)  töltés után. A SpeedBags® erőssége és tisztasága ideálissá teszi kiskereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz, például alkatrészcsomagoláshoz.

Tekercselt-PreFormTasak
SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT félautomata csomagológépünkhőz

Sokoldalú félautomata nagy kapacitású gépünkhöz ajánlott "BAGS-ON-ROLL" csomagolóanyagok árlistájával segítünk Önnek a berendezés gazdaságossági számításaihoz. A csomagolóanyagok egyedi specifikációkkal is kérhetőek. Ezáltal a rész-, és egyéb alkatrészektől kezdve az

elektromos részegységek és termékek csomagolásáig mindent megoldhat. Több méretű tasakok alkalmazásával rendkívül rugalmasan változtathatóparaméterekkel üzemeltethető a SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT. A kompakt kialakítású kiváló minőségű alkatrészekből felépülőcsomagológéppel és a magas minőségi igényű csomagolóanyagainkkal maximális biztonsában oldhatja meg termékeinek csomagolását.Különböző opciókkal bővített SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT -hez termékspecifikus megoldásokat alkalmazhat. Transparens, fehérfedettfóliáinkhoz a géphez rendelhető nyomtató segít a termék azonosító elemek nyomtatásához. Rendelhető előre nyomtatott csomagolóanyaggyakorlatilag bármilyen színben és nyomtatásban is.

Bags-on-Rolls Gépei

Megrendelt gépeinkhez folyamatos kiszolgálással biztosítunk 

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum.