Impulzus fóliahegesztők

Minden műanyag fólia típushoz 

Manuális impulzus hegesztőgép ideális megoldás bármilyen termék csomagolására amikor kis hely áll rendelkezésre a csomagoláshoz. Amikor tömlő fóliából sokféle méretű tasakra van szükség kis mennyiségben, és érdemesebb "házon belül" a konfekcionálást elvégezni. Ezáltal tetszés szerinti hosszúságú tasakot vághatunk a termék méretéhez igazítva.A hegesztés beállítása a gép oldalán lévő (hegesztési)idő beállító gombbal történik. Ezután a kar alá helyezett fóliát a kar lenyomásával zárjuk össze. A hegesztés időtartama alatt egy zöld LED lámpa jelzi a hegesztési ciklust. A lámpa kihunyásával a kart felemelve a lezárt tasakot elvehetjük. Alkalamazható PE, PP, PVC és laminált fóliák hegesztéséhez.
Alkalmazható vasáru, alkatrészek és elektronikai stb. egységek csomagolására. 

Az AUDION MAGNETA sorozat az egyik legkedveltebb impulzushegesztő gépek a gyártótól. A gépek teljes körűen felszereltek a manuális csomagolás nagy hatékonyságú használatához az által, hogy 7 féle méretben számtalan szolgáltatással rendelkeznek. A könnyű kezelhetőség révén ideális csomagológép a kis és közepes méretű csomagegységek zárásához. A gépet előre gyártott konfekcionált tasakok végzárásához kiválóan alkalmas, de tömlőformából is alakítható tasak, tetszés szerinti hosszúságban

A hegesztés során a pofákat kézzel, vagy lábpedállal is működtethetjük. A fóliahegesztés mindkét esetben azonos módon működik, a hegesztés ciklusát követően automatikusan hűl le és nyitja fel a hegesztő kart. A hegesztőkar felnyílása a következő hegesztési ciklusra készen áll. Alkalmas PE, PP, PVC és bármely belül hegeszthető laminált fólia kezelésére.

Ez a kézi impulzushegesztő alkalmazható azokon a helyeken ahol a termék különleges formája vagy hozzáférése miatt nehéz a műanyag csomagolóanyag zárása. A hegesztő mindkét pofarésze lehetővé teszi, hogy akár 2x300 mikron vastagságú műanyag fóliát összehegesszen (PE). Ráadásul a záró gép alkalmas laminált fóliák hegesztésére is. A gép beüzemelése rendkívül egyszerű. A kézi záró vezetékét a transzformátorhoz kell illeszteni. A transzformátoron a szükséges hegesztés időtartamának beállítása a feladat. A pofák a fogókarok összenyomásával nyílnak. A hegesztendő fóliát a pofák közé helyezzük. A fogókar elengedésével a pofák zárnak. A hegesztés a karon lévő gomb megnyomásával indítjuk. Hegesztési idő pár másodperc, függően a fólia vastagságához állított hegesztési időtől. A hegesztés időtartama alatt a zöld színű kontroll lámpa világít, annak kihunyása jelzi a hegesztés befejezését. A hegesztés végén a pofa kihűl.A könnyű kezelhetőség érdekében 5 méteres vezetékkel szállítjuk. Amely biztosítja a szabad mozgást a munkaterületen a hegesztendő termék körül.Opcióban kérhető 10 méteres vezeték is

SEALBOY 200

Alapkivitel MAGNETA MG 

Ikerhegesztőszál    MAGNETA MGT

Rozsdamentes   MAGNETA MGS

MOTOROS  MAGNETA MGM

5 mm hegesztés

MAGNETA MG(M)I

5 mm hegesztés és motoros

MAGNETA GMIDS

         KIEGÉSZÍTŐK           Lásd alább  

ALKATRÉSZEK

Alkatrész ellátás és szerviz minden AUDION hegesztő berendezéshez biztosított.

MAGNETA IMPULZUS HEGESZTŐK KIEGÉSZÍTŐI  

A gyártó a SEALMASTER és MAGNETA gépekhez a lehető legszélesebb körű kiegészítő kínálatot biztosítja. Azért, hogy a felhasználó a legoptimálisabb felszereltséggel a speciális igényeket is kielégíthesse. Ezáltal teljesen egyedivé tudja tenni azokat a gépeket amelyek egyébként katalógusból választhatóak ki.

Kiegészítők

  • 1) Munkaasztal tasak tartóval  (OTST)
  • 2) Állvány lábpedállal  (SP)
  • 3) Hengerpástartó & tekercsrögzítő  (RL)
  • 4) Hengerpár & tekercsrögzítő (SR)Tengely elfordító 

A tengely elfordító eszköz (AD MGMI) a gépet egy szögbe helyezi (meredek és kevésbé meredek, a képen látható módon). Ez a kiegészítő csak MGMI-vel vagy MGMIDS-kel kombinálva használható. A képen is látható egy magasságban tartható, tartós munkaasztal/polc, amely kényelmes nehéz zsákok lezárásakor.

  • 1) A tengely elfordító kevésbé meredek szöge
  • 2) A tengely elfordító meredek szöge
  • 3) Állítható tasak/zsák
  • 4) OTST munkaasztal

További információk 

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.