Szalagos hegesztő felíratozóval

  NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÁLLVÁNYOS-GÖRGŐS SZALAGOS HEGESZTŐ AMELY FELSZERELÉSE EGY LÉZERNYOMTATÓ  

 Szalagos hegesztő gép + NYOMTATÓVAL 

Az alábbi gépek EPOXY és ROZSDAMENTES változatokban is elérhető változat

 Az AUDION szalagos hegesztő sorozata rendelkezik kis és közepes méretű berendezésekkel. Hamarosan egy új még nagyobb D 549-rel. Ez megfelel a nagyobb gyártóüzemek igényeinek is.
Ameddig nem érkezik meg az új berendezésünk több további lehetőség  áll rendelkezésre, hogy megfeleljenek az ügyfelek csomagolási igényeinek.  Legújabb kínálatunkban a D 552AHtípusú  berendezésünkhöz kínálunk egy új opciót.  Az új lehetőség lehetőséget biztosít arra, hogy termékei csomagolásakor azonnal tudjon jelölést is adni termékére. Nincs több felesleges címkézésre, felesleges többlet csomagolóanyag tárolásra csak azért mert a termékeit egyedi feliratozással kell ellása. 
1. Személyre szabott szöveg  2. Képek  3. Logók   4. Vonalkódok  5. QR-kódok.  
A nyomtató opciónk ezeket a sebesség elvesztése nélkül képes megvalósítani!
Szalagos hegesztő D 552 AH
Szalagos hegesztő D 552 AH

D 552 AHP 

Szalagos hegesztőgép folyamatosan hegeszti a "lapos"-tasakokat  a sebességet és a kényelmet igénylő alkalmazásokhoz.

A hegesztőfej egysége állítható magasságú, és 30 ° -ra is megdönthető, hogy a szabadon folyó termékeket a tasakban tartsa. A szállítóegység magassága 35 mm-rel a hegesztőfej egység külön is beállítható. Hosszabb termék esetén a szállítószalag kerete 70 mm-rel kihúzható. Az új szállítószalag belsejében gumivezetővel van rögzítve, és a szállítókeretre kialakított horony mentén halad. Ez a szerkezet a megemelt tasakot mindig középső helyzetben tartja, ezért a beállításra már nincs szükség.

Az összes működési paramétert digitális vezérlőpanel vezérli, beleértve az automatikus hűtés funkciót. P.T.F.E. hegesztőszalagok használatával; polietilén, polipropilén, celofán, papír, alumínium és más rétegek lezárhatók. A hegesztés és a zsák teteje közötti maximális távolság 40 mm.

Opciók: Kódhegesztés, rozsdamentes acél szerkezet (D 552 HS)

Nagyméretű talpas tasakok és párna zacskó/tasakok zárására ajánlott (Vertikális pozícióban). A gép horizontális szalag segítségével továbbítja a hegesztőfejek közé a tasakokat. A hegesztőegység fejét 90 o szögben megdönthetjük így horizontális hegesztőként is használható.

Ráadásul a hegesztőgép szalagegységét a tasak méretéhez igazítva emelhetjük a kívánt magasságba. A szalag sebességét a hegesztés paramétereihez igazítva állíthatjuk be a kezelő panelen. A gép alsó szalagvezető nélkül is rendelhető.
A D552 NVT ( EPOXI ) D552 AVTS ( Rozsdamentes ) Minden a működéshez szükséges beállítást a gép tetején található kapcsolópanelon történik. A beállított értékeket a gép automatikusan kontroll alatt tartja beleértve a visszahűtést is. A hegesztő szalagok P.T.F.E. bevonatúk, PE, PP, Cellofán, Papír, Alumínium, és egyéb társított fóliák hegesztésére alkalmas.

Alkalmas, minden hegeszthető fólia zárásához, élelmiszer, ipari termékek, elektronikai termékek csomagolásához.

Anyagok : PE, PP, Cellofán, Papír, Alumínium és egyéb társított fóliák.

Opció : Kód nyomtatás

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.