EÜ ESZKÖZÖK, GYÓGYSZER-VEGYÉSZETI TERMÉKEK CSOMAGOLÁSA

Egészségügyi termékek csomagolására komplett ajánlataink 

Egészségügyi termékek csomagolása

Széleskörű szakértelem és a hegesztéstechnológiában elért világszínvonalú vezető pozíciónkhoz méltó hightech berendezések, amely pontosan kontrollálja és szabályozza a kritikus folyamatparamétereket, hogy optimális biztonságot biztosítson a kritikus csomagolási környezetekben. Teljesen megfelel az ISO 11607-2, EN 868-5 és DIN 58953-7 szabványoknak

IMPULZUS-, SZALAGOS-, ÉS HŐHEGESZTŐ GÉPEK

KONTROLL ÉS TISZTATERES CSOMAGOLÓGÉPEK

Minden PLUS®  sorozat impulzus hegesztő berendezése készüléke kompatibilis az EN 868-5 és a DIN 58993, 7. rész normákkal. PLUS sorozatú impulzus hegesztők is teljes mértékben megfelelnek az ISO 11607-2 és az ISO / TS 16775 előírásoknak


Az      Audion (Vacuum) Power Sealer PLUS 520/720/10201320 mm garantálja az élelmiszerek és nem élelmiszer termékek kiváló minőségű csomagolási eredményét. Ez a validálható asztali impulzus-hegesztő berendezés, alapkivitelben a felhasználóbarát Audion Touch Techware - vel, alkalmas flexibilis fóliákból készült tasakok és/vagy zsákok lezárására. Legfeljebb 50 hegesztési paraméter-specifikáció tárolható, így a kezelőnek mindig az ideális előre beállított beállítások állnak rendelkezésre minden termékhez / csomaghoz.

Audion Elektro MEDSEAL® impulzuszáró gépek sterilizáló tasakokhoz (PE,PP/ papír, papír/papír). Hegesztés a DIN 58953 7. rész és az ISO 11607-1 szabványok szerint. Validálható impulzus hegesztők megfelelnek az EN868-5, 4.3.2 szakasznak


CONTIMED ® széria egészségügyi termékek rotációs szalagos hegesztő az orvosi sterilizálható tasakok lezárásához és kódolásához. Ezt a hegesztőberendezést a tasakok lezárására fejlesztették ki a DIN 58953 7. rész szerint, és alkalmas az sterilizált termékek csomagolására az ISO 11607 és az EN 868 szerint.

D552 AHS az összes működési paramétert digitális vezérlőpanel vezérli, beleértve az automatikus hűtés funkciót. P.T.F.E. hegesztőszalagok használatával; polietilén, polipropilén, celofán, papír, alumínium és más rétegek lezárhatók. A hegesztés és a zsák teteje közötti maximális távolság 40 mm. 

TISZTATERES KAMRÁS VÁKUUM CSOMAGOLÓGÉPEK 

További ajánlataink berendezéseink amelyek egészségügyi-, gyógyszeripari termékeinek csomagolására kerültek kifejlesztésre vagy alkalmasak kontroll teres csomagolásra

AUDIONVAC VMS 163B VALIDATABLE

Megfelel az ISO 11607-2 hegesztési  követelményeinek.

A kritikus folyamatparaméterek, amelyeket ellenőrizni és ellenőrizni kell:

- Vákuum / gáz szint

- Hegesztés hőmérséklete

- Hegesztési idő

- Hegesztés nyomásérték 

( képre kattintva további leírás 

AUDIONVAC VMS 203 VALIDATABLE

Megfelel az ISO 11607-2 hegesztési követelményeinek.

A kritikus folyamatparaméterek, amelyeket ellenőrizni és ellenőrizni kell:

- Vákuum / gáz szint

- Hegesztés hőmérséklete

- Hegesztési idő

- Hegesztés nyomásérték

( képre kattintva további leírás

AUDIONVAC 503 V
AUDIONVAC 503 V

A VMS 503 az AudionVac termékcsalád legnagyobb validálható kétkamrás vákuumcsomagoló gépe. A higiénikus felépítés biztosítja a megbízható működést és az alacsony karbantartási költségeket. Ez a kétkamrás vákuumgép validálható (biztonsági) hegesztőhidakkal szerelt MAP ( védőgáz ) és vákuumcsomagoláshoz.  az ISO 11607-2 szabvány szerint. megfelelés jellemzi.

"Csúcskategóriás, validálható vákuumcsomagoló gép, amely többféle alkalmazásra alkalmas mind az orvosi, mind a csúcstechnológiás termékekben."

EGÉSZSÉGÜGYI VÁKUUMHEGESZTŐ CSOMAGOLÓGÉPEK 

VACUUM POWER SEALER

SPECIÁLIS TISZTATÉR CSOMAGOLÁSRA ALKALMAS : VALIDATABLE VACUUM POWER SEALER 1020

VACUUM POWER SEALER PLUS IP65 1020 MOTOROS ÁLLVÁNY ÉS NYOMTATÓ 

Heat Sealer 300 MHS® 

Medical Heat Sealer 300 MHS®
Medical Heat Sealer 300 MHS®

Heat Sealer 300 MHS® 

A hegesztő gép steril és hermetikus csomagolást biztosít egészségügyi eszközök csomagolására. A hegesztő gép az

 • EN-ISO 12100-1/2,
 • EN-IEC 60204-1,
 • EB-ISO 13732-1,
 • EN-ISO 11607-1,
 • DIN 58953-7

szabvány szerinti steril csomagegységek zárására vonatkozó szabványoknak felel meg.

Termék besorolás :

 • IP20, class 1


A 300 MHS további előnyei :

 • Kis méret, asztali elhelyezés, könnyű használhatóság
 • Pontos hegesztés anélkül, hogy túlégne a csomagolóanyag
 • 12 mm sík hegesztési varrat vastagság 4 másodperc alatt
 • Nagyobb tekercsek vagy több kisebb szélességű tekercs kezelése
 • Fény és hangjelzés
 • Nincs szükség hegesztési hőmérséklet beállításra
 • Integrált munkaasztal

Alkalmazási területek

 • Fogászati rendelőkben
 • Gyógyszertárak
 • Műtők
 • Laboratóriumok
 • Állatgyógyászat

Alkalmas orvostechnikai cégek, egészségügyi cégek, sterilizáló szervizszolgáltatást nyújtó cégek, közösségi, kórházi intézmények, laboratóriumok és gyógyszer vegyészeti cégek részére ahol a legnagyobb biztonsági és precíz zárási technológiát kell alkalmazni.Steril és hermetikus csomagoláshoz kisebb rendelőkbe, egészségügyi intézményekben alkalmas.

A Medical Heat Sealer 300 MHS® hegesztő gép steril és hermetikus csomagolást biztosít egészségügyi eszközök csomagolására. 

Gép specifikációja

 • Hegesztési szélesség 12 mm sík
 • Hegesztési hosszúság : 300 mm
 • Egy hegesztőfejes, FIX hőmérséklet!
 • Manuális vágó penge
 • "Zümmögő" hangjelzés a hegesztési idő végéig (Amely jelzés a hegesztőpofa folyamatos zártságát jelzi)
 • 2 színű LED fényjelző (Piros = hiba, Zöld = rendben)
 • Stabilan rögzíthető tekercstartó(k)
 • 230V-1ph-50Hz
 • Szabványok: EN-ISO 12100-1/2, EN-IEC 60204-1, EB-ISO 13732-1, EN-ISO 11607-1, DIN 58953-7
 • IP 20, 1 osztályú
 • Feszültség: 230V-50Hz-1phase

További információk

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az egészség megtartása az egyik legfontosabb alapelv az életünkben. Az emberek nagyon sok pénzt költenek az egészséges életre, egészségbiztosításra és új fejlesztésekre. Ez egyszerű mert az egészség megfizethetetlen. Az elmúlt években különböző standardok kerültek kifejlesztésre ebben a szektorban, amelyek biztosítják a legalkalmasabb technológiákat a legmagasabb szintű biztosítás érdekében. EN 868 szabvány a legismertebb, amely a steril csomagolásban követett alkalmazás. Minden csomagolóanyag és csomagolási mód követelményeinek teljesítését definiálja az 1. pontban. A 2-10 pontokig a szükséges tesztlépések és a különböző csomagolóanyagokkal kapcsolatos leírásokat tartalmazza. Ezek a tesztek, amelyek követésével és betartásával biztosíthatóak az előírások teljes körű betartása.ISO 11 607 standard "Csomagolás és sterilizálás egészségügyi termékekre vonatkozóan" már korábban bevezetett nemzetközi szabályozás. Az ISO szövetség által 2002-ben elhatározottak szerint egyesítette az EN 868/1 és ISO 11607 szabványokat. Így az ISO 11607 1. és 2. bekezdése rendelkezik a megkövetelt teszt protokollról ( 1. pont : csomagolóanyag, 2. pont : a validálási előírások a csomagolási követelmények tekintetében ). Az új standard és azok előírásai segítik a megfelelő a pontos validálási metódust. Ebből következik a csomagegységek zárására vonatkozó szabályokra. Amelyeket az AUDION ELEKTRO záró gépei teljesítenek, a könnyebb validálás érdekében. Ezek a gépek minden esetben teljesítik az előírt követelményeket. A beállított értékeket a gépek öndiagnosztikai rendszere folyamatosan ellenőrzik bár mely kritikus paraméterek tekintetében. Ha bármelyik gép a beállított értékeket nem követik azok automatikusan leállnak. A teljes körű garancia a gépek megfelelő értéken történő hegesztésére a rendszeres beállítással garantálható (C/S systems by AUDION - Szerviz Kalibrálás), amelyet hivatalos laboratóriumban végzünk. Az általunk rendszeresített záró gép karbantartásról Teljesítési Igazolást ( Certificate of Calibration ) -t bocsájtunk ki.Ezek az AUDION ELEKTRO által adott validálási kondíciók biztosítják e fontos eszközökre vonatkozó csomagolási biztonságot.

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.