MG(M)(MS)(MSI) 300-1020

FÓLIATASAKOK ÉS ZSÁKOK HEGESZTÉSES ZÁRÁSÁHOZ AJÁNLOTT ALAPMODELLEK

A Sealmaster Magneta® sorozat különféle méretű modellekkel (hegesztési szélesség 300 - 1020 mm) és opciókkal (állvány, munkaasztal, munkatálca, tekercstartó) rendelkező, kézi működtetésű impulzus-hegesztőkből álló teljes választékból áll. Ez a felhasználóbarát és biztonságos gép ideális kis és közepes méretű sorozatok csomagolására. A gép képes előkészített zsákokkal, valamint tömlő fóliával működni. Ha tömlő fóliával dolgozik, a gép különféle hosszúságú zacskókat képes előállítani az integrált vágóberendezéssel.

A gép hegesztési ciklusa könnyen elindítható a hegesztőhíd kézzel történő lenyomásával (MG) vagy a lábpedál (MGM) használatával. Az indítás után a mágneses pofák zárva maradnak a hegesztési és hűtési ciklus alatt, majd automatikusan kinyílnak, készen állnak a következő hegesztés készítésére. A gép alkalmas polietilén (PE), polipropilén (PP) és vékony rétegelt (laminált) fóliák hegesztésére is a hűtési idő állítható

Az AUDION MAGNETA sorozat az egyik legkedveltebb impulzushegesztő gépek a gyártótól. A gépek teljes körűen felszereltek a manuális csomagolás nagy hatékonyságú használatához az által, hogy 7 féle méretben számtalan szolgáltatással rendelkeznek. A könnyű kezelhetőség révén ideális csomagológép a kis és közepes méretű csomagegységek zárásához. A gépet előre gyártott konfekcionált tasakok végzárásához kiválóan alkalmas, de tömlőformából is alakítható tasak, tetszés szerinti hosszúságban

A hegesztés során a pofákat kézzel, vagy lábpedállal is működtethetjük. A fóliahegesztés mindkét esetben azonos módon működik, a hegesztés ciklusát követően automatikusan hűl le és nyitja fel a hegesztő kart. A hegesztőkar felnyílása a következő hegesztési ciklusra készen áll. Alkalmas PE, PP, PVC és bármely belül hegeszthető laminált fólia kezelésére.

Több féle kiegészítő rendelhető az alap berendezésre. A termék jellege illetve annak egység - mennyisége határozhatja meg az ideális terméktartót. 

Konzultájon velünk, segítünk kiválasztani az Ön terméke számára legalkalmasabbat.  Tel.: + 36 20 972 71029

Fordítófej ( Állvány szükséges ! )
Fordítófej ( Állvány szükséges ! )

Komplett hegesztőszett állvány, munkaasztal, elfordító, vágókés, elektromos lábpedál. Amit még adhatunk : 2 éves garancia a transzformátorra

A berendezések a hegesztendő tasakok (zsákok) fóliaspecifikációjához rendelhető fejjel is kérhetőek. 

Konzultáljon velünk ! Tel.: +36 20 972 7129

IMPULZUS HEGESZTŐGÉPEK VARIÁCIÓI

A BERENDEZÉSEK JELLEMZŐI ÉS SPECIFIKUMAI

MAGNETA MGI - Indutrial seal

Az MGI modellek 5 mm-es hegesztő szállal kerülnek forgalomba a 3 mm-es vastagsággal szemben. A széles hegesztés varrat biztosítja a tasak/zsák biztonságosabb zárását. Ajánlott 100 - 150 mikron vastag fóliából készült zsákokhoz. "Folyékony" sűrű ( granilátum, vetőmag, stb)  termékcsomagolásához.

MAGNETA MGDS - Bi-active

A Bi-active típus két hegesztőszálas, az egyik az géphez a másik a karban került beépítésre. Ez a modell sokkal alkalmasabb nagy vastagságú fóliák hegesztésére mind az alapgépek. A fólia vastagsága akár 2 x 250 összesen 500 mikron vastag is lehet.

MAGNETA MGT - TWIN seal

A TWIN széria két - párhuzamos - fűtőszál beépítéssel, középen vágó késsel alkalmas a folyamatos tömlőből való tasakformázásra és hegesztésre. A két fűtőszál közül az egyik szál kikapcsolható, ezáltal normál MG típusként is használható. Evvel a szereltséggel a 300 as típus nem rendelhető.

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.