KIS GÉPEK A BOLTOKBAN

TARTÓS MEGBÍZHATÓ ASZTALI  ZÁRÓ-HEGESZTŐK KIS-, KÖZEPES ÜZEMEK ÉS BOLTOK RÉSZÉRE

ASW 450 

ony ár, a kompakt kialakítás és az egyszerű működés erőteljes kombinációja révén ez a tökéletes gép ! Könnyen integrálható, igényes attraktív burkolata jól illik eladóterekben, szupermarketekben, hentesekben, élelmiszerboltokban és különféle ételek praktikus tálca nélküli csomagolására. 

Az elasztikus burkolat ergonómikus kialakítása kényelmes munkahelyzetet biztosít. Ezenkívül a burkolófelületek kiváló minőségű kivitele miatt kevés karbantartást igényel. Könnyű felépítése miatt nagyon egyszerű a filmtekercs elhelyezése és a gépen történő átvezetése. Ezenkívül a csomagolási folyamat minden lépése nagyon logikus, ami a termék csomagolását nagyon egyszerűvé teszi. De ami a legfontosabb, az Audion Stretch Wrapper használata vonzó és bemutatható terméket eredményez.

A GPS hegesztő a bolti kiskereskedelem, kissebb üzemek, szendvicskészítő kis hidegkonyhák, üzemi-konyhák stb. részére került kifejlesztésre. A GPS csak rozsdamentes kivitelben készül így az élelmiszeripari cégek higiénikus környezetében is kiválóan alkalmasak. Egyedi termékek széles körét csomagolhatjuk speciális csomagolóanyagokba. Kétféle munkaasztallal rendelhető, így különféle hosszúságú és szélességű termékeket csomagolhatunk, zárhatunk igény szerint.

Előre gyártott tasakok több fajtáját is képes hegeszteni, mint klf vastagságú PE, PP, PVC, és vékonyabb társított fóliák, valamint thermo-fóliák . A fóliák hegeszthetőségét azonnal tesztelhetjük, egyetlen zárási próbával.

A tasakok lehegesztése után fennmaradt felesleges fólia részt könnyen letéphetjük. Így a legoptimálisabb módon alakíthatjuk a termékhez igazodó lezárt tasak hosszt.

Használata egyszerű, a hegesztőkart kézzel nyomjuk le, zárva a pofákat a hegesztéshez. A kar felemelésével a hegesztési ciklus befejezhető.

Alkalmas : többféle tasak méretben az élelmiszeriparban, de fémipari termékek, elektromos tárgyak csomagolására is alkalmazható.

Tasakok a géppel együtt rendelhetőek !

A világ legkompaktabb MAP tálcazáró gépe !

A rozsdamentes acélból készült MTS 280 tálcazáró innovatív gázöblítő eljárást alkalmaz Modified Atmosphere Packaging (MAP) előállításához az élelmiszer eltarthatóságának meghosszabbítása érdekében. Ez a technika lehetővé teszi a tálca vákuumszivattyú nélküli légöblítést, amely számos előnnyel jár.

Az eljárás, amelyet az MTS tálca tömítő használ, a gázöblítés és a tálca belsejében lévő szabályozott turbulencia kombinációja. Ez a gyors rendszer rövid ciklusidőt és megnövelt gyártási sebességet eredményez.

Ez a MAP tálcazáró berendezés nagyszerű lehetőségeket kínál éttermeknek, vendéglátóhelyeknek, henteseknek stb., Akik magas színvonalú követelmények szerint kínálják el a termékeiket. A gép kiválóan alkalmas kis tételek csomagolására.

A forma a 227 x 177 mm-es egyik tálcára alkalmas, kérésre más méretek is elérhetőek.

"Először a szemünkkel eszünk" 


Az Audion MSS ideális megoldást kínál az ételkiszállításra kerülő tálcás csomagoláshoz is.

A termék vonzerejét és minőségének felismerését a csomagolás módja fejezi ki. A tálca lezárása jelentősen hozzájárul ehhez. Nem csak egy termék ízének kell "elkapnia" az ügyfelet, hanem a csomagolásnak is. Mint mindannyian tudjuk, először a szemünkkel eszünk.


TÁLCAZÁRÓ GÉPEK

ZÖLDHULLÁM A CSOMAGOLÁSBAN 

Formabontó különleges design

Fodros tetőfólia  egyedi, stílusos megjelenéssel  ! 

Manuális tetőfólia hegesztő berendezés poharas formákhoz 

Az élelmiszertálcák új, találékony csomagolása!

Az Audion manuális tetőzáróval egyedivé varázsolható termékének megjelenítése. 

Alkalmas számos különféle típusú anyagból készült  lezárhat, mint például a bioalapú, mono és biológiailag lebontható anyagból készült csomagolóanyagok kezelésére.

Az Audion MSS ideális megoldást kínál az ételkiszállításra kerülő tálcás csomagoláshoz is. 

A termék vonzerejét és minőségének felismerését a csomagolás módja fejezi ki. A tálca lezárása jelentősen hozzájárul ehhez. Nem csak egy termék ízének kell "elkapnia" az ügyfelet, hanem a csomagolásnak is. Mint mindannyian tudjuk, először a szemünkkel eszünk.

"Először a szemünkkel eszünk"

Az MSS tálcák lezárásának két megkülönböztetett felső tömítési módja lehetséges : 

- Kontúros hegesztéses 

- Fodros 

Kontúros hegesztés : 

A tálcákat fedőfólia borítja és légmentesen lezár. A kontúrkés pontosan leköveti a tálca keretének vonalát. Mindenekelőtt a lezárt tálca fényűző megjelenése. Másodszor a professzionálisabb csomagolásban.

Fodros design

Ez a szép és attraktív megoldás garantálja a polcokon való kitűnést és a versenytársaktól való megkülönböztetést. Esztétikus megjelenésével bemutathatóvá válik a beltartalom különlegessége. Mindenekelőtt kiemelkedő figyelmet érdemel. Másodszor, könnyű kinyitással/eltávolítható a tető. 

Egyedi forma

Az MSS egyedülálló kialakítása miatt a kis helyigénynek köszönhetően nem csak nagyon vonzó gép, hanem mindenekelőtt nagyon könnyen elhelyezhető is.

Az Audion MSS fiókjai cserélhetőek. íÍgy teljesen egyedi megoldásokkal kialakított tálcák és poharak is kezelhetőek. 

Az MSS felhasználási terület : 

Házhozszállítás, élelmiszer csomagolás, készétel csomagolás. Poharas változata Tejfől, Gyümölcs Yoghurt, stb. 

TUBUSHEGESZTŐ BERENDEZÉS  Típus TUBESEALER 50 & HŐPISZTOLY

Kisméretű tubuszáró gép. 

Asztalon elhelyező praktikus berendezés. 

Gép jellemzői : 

- Kompakt asztali impulzus hegesztő 

- 4-6 tubus hegesztése(zárása egy időben) - Tubus hosszúság : 70 mm-230 mm

- Tubus Ø: 20-50 mm 

- Tubus tartó 6 tubus esetében : Ø 20 - 40 mm (hegesztés hosszúság max. 65 mm/ tubus) 

- Tubus tartó 4 tubus: Ø 40 - 50 mm 

- Lehetséges tubus típusok: PE-PP/AL-PE 

- Hegesztési szélesség : 4 mm sima felületű 

- Max. 3 hegesztés/perc 

- Bi-actív hegesztőpofák 

- Mozgó Thermo controll impulzushegesztő pofák 

- Fix hőhegesztő pofák (Kódhegesztés előkészítéssel) 

- Elektromos hegesztési és visszahűtés ellenőrzés 

- Automatikus nyomás beállás a hegesztés ideje alatt 

- 9 előre beépített programok 

- Elektromos adatok: 230V-1Ph-50/60 Hz 

- Fogyasztás: 750 W 

- Gép méretei: 64x35x50 cm 

- Gép súlya: 37 kg 


Opció : 

- Kód (dátum vagy egyéb jelölés) lehetőség a hegesztőfejben integrálási lehetőség

A gép előnyei :

- Kis méretek

- Könnyű elöl-tölthetőség

- Különféle tubus hosszúság lehetséges (A tubus méreteihez más és más tartóegységre van szükség)

- Kód (dátum vagy egyéb jelölés) lehetőség a hegesztőfejben integrálási lehetőség. ( 4 és 6 tubus, különböző hegesztő pofa szükséges) Max. 10 karakter/tubus 

161 B Kézi Hőpisztoly

A hőpisztoly alkalmas kis szériás egységek csomagolásra. A szabályozható hőmérséklet állítás lehetővé teszi az alacsony és magas üzemi hőmérséklet beállítását. A berendezés bekapcsolását követően szükség van egy rövid felfűtési időre, hogy elérje az üzemi hőmérsékletet. A HŐLÉGPISZTOLY-hoz állvány is rendelhető, így álló (függőleges) helyzetben is pozícionálható a berendezés.

Kis szériáknál "házi" lehetőségekkel de professzionális igazi polcképes terméket állíthat össze !

Írjon nekünk ! 

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.