KIS GÉPEK A BOLTOKBAN

ASW 450 

Kompakt kialakítás és az egyszerű működés erőteljes kombinációja révén ez a tökéletes gép ! Könnyen integrálható, igényes attraktív burkolata jól illik eladóterekben, szupermarketekben, hentesekben, élelmiszerboltokban és különféle ételek praktikus tálca nélküli csomagolására. 

Az elasztikus burkolat ergonómikus kialakítása kényelmes munkahelyzetet biztosít. Ezenkívül a burkolófelületek kiváló minőségű kivitele miatt kevés karbantartást igényel. Könnyű felépítése miatt nagyon egyszerű a filmtekercs elhelyezése és a gépen történő átvezetése. Ezenkívül a csomagolási folyamat minden lépése nagyon logikus, ami a termék csomagolását nagyon egyszerűvé teszi. De ami a legfontosabb, az Audion Stretch Wrapper használata vonzó és bemutatható terméket eredményez.

A GPS hegesztő a bolti kiskereskedelem, kissebb üzemek, szendvicskészítő kis hidegkonyhák, üzemi-konyhák stb. részére került kifejlesztésre. A GPS csak rozsdamentes kivitelben készül így az élelmiszeripari cégek higiénikus környezetében is kiválóan alkalmasak. Egyedi termékek széles körét csomagolhatjuk speciális csomagolóanyagokba. Kétféle munkaasztallal rendelhető, így különféle hosszúságú és szélességű termékeket csomagolhatunk, zárhatunk igény szerint.

Előre gyártott tasakok több fajtáját is képes hegeszteni, mint klf vastagságú PE, PP, PVC, és vékonyabb társított fóliák, valamint thermo-fóliák . A fóliák hegeszthetőségét azonnal tesztelhetjük, egyetlen zárási próbával.

A tasakok lehegesztése után fennmaradt felesleges fólia részt könnyen letéphetjük. Így a legoptimálisabb módon alakíthatjuk a termékhez igazodó lezárt tasak hosszt.

Használata egyszerű, a hegesztőkart kézzel nyomjuk le, zárva a pofákat a hegesztéshez. A kar felemelésével a hegesztési ciklus befejezhető.

Alkalmas : többféle tasak méretben az élelmiszeriparban, de fémipari termékek, elektromos tárgyak csomagolására is alkalmazható.

Tasakok a géppel együtt rendelhetőek !

"Először a szemünkkel eszünk" 


Az Audion MSS ideális megoldást kínál az ételkiszállításra kerülő tálcás csomagoláshoz is.

A termék vonzerejét és minőségének felismerését a csomagolás módja fejezi ki. A tálca lezárása jelentősen hozzájárul ehhez. Nem csak egy termék ízének kell "elkapnia" az ügyfelet, hanem a csomagolásnak is. Mint mindannyian tudjuk, először a szemünkkel eszünk.


TÁLCAZÁRÓ GÉPEK  ZÖLDHULLÁM A CSOMAGOLÁSBAN 

Formabontó különleges design

Fodros tetőfólia  egyedi, stílusos megjelenéssel  ! 

Manuális tetőfólia hegesztő berendezés poharas formákhoz 

Az élelmiszertálcák új, találékony csomagolása!

Az Audion manuális tetőzáróval egyedivé varázsolható termékének megjelenítése. 

Alkalmas számos különféle típusú anyagból készült  lezárhat, mint például a bioalapú, mono és biológiailag lebontható anyagból készült csomagolóanyagok kezelésére.

MSS190 BIG
MSS190 BIG

Az Audion MSS ideális megoldást kínál az ételkiszállításra kerülő tálcás csomagoláshoz is. 

A termék vonzerejét és minőségének felismerését a csomagolás módja fejezi ki. A tálca lezárása jelentősen hozzájárul ehhez. Nem csak egy termék ízének kell "elkapnia" az ügyfelet, hanem a csomagolásnak is. Mint mindannyian tudjuk, először a szemünkkel eszünk.

"Először a szemünkkel eszünk"

Az MSS tálcák lezárásának két megkülönböztetett felső tömítési módja lehetséges : 

- Kontúros hegesztéses 

- Fodros 

Kontúros hegesztés : 

A tálcákat fedőfólia borítja és légmentesen lezár. A kontúrkés pontosan leköveti a tálca keretének vonalát. Mindenekelőtt a lezárt tálca fényűző megjelenése. Másodszor a professzionálisabb csomagolásban.

Fodros design

Ez a szép és attraktív megoldás garantálja a polcokon való kitűnést és a versenytársaktól való megkülönböztetést. Esztétikus megjelenésével bemutathatóvá válik a beltartalom különlegessége. Mindenekelőtt kiemelkedő figyelmet érdemel. Másodszor, könnyű kinyitással/eltávolítható a tető. 

Egyedi forma

Az MSS egyedülálló kialakítása miatt a kis helyigénynek köszönhetően nem csak nagyon vonzó gép, hanem mindenekelőtt nagyon könnyen elhelyezhető is.

Az Audion MSS fiókjai cserélhetőek. íÍgy teljesen egyedi megoldásokkal kialakított tálcák és poharak is kezelhetőek. 

Az MSS felhasználási terület : 

Házhozszállítás, élelmiszer csomagolás, készétel csomagolás. Poharas változata Tejfől, Gyümölcs Yoghurt, stb. 

Írjon nekünk ! 

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.