SPEEDPACK & SPEEDPACK HYBRID  TYPE 400

FÉLAUTOMATA CSOMAGOLÓGÉP TÖMLŐ ÉS/VAGY PRE-FORM TASAKOK HASZNÁLATÁVAL 

Nagy hatékonyságú termelékeny csomagolás 

Legyen szó egy kis gyártósorról vagy egy nagy, teljesen automatizált gyártósorról: a Speedpack sorozat a legrugalmasabb csomagolási megoldást kínálja!

Sokoldalú félautomata csomagológép nagy gyártási kapacitással rendelkezik, és rendkívüli rugalmassága miatt forradalmian új. A Speedpack Hybrid tömlőfóliából (Speedpack) vagy tekercselt pre-tasakok (Hybrid) kezelésére alkalmasak. Könnyen kialakíthatja a megfelelő méretű tasakokat, mielőtt a terméket belehelyezi, opcionálisan a tasak külső nyomtatása / címkézése is lehetséges (opcionális).

A Speedpack High Speed nagy sebességű verziója kiváló megoldást kínál a tasakformázás és a tasakok töltésének maximális sebessége érdekében. Ez a nagy sebességű változat kiválóan alkalmas, ha kis zsákokra van szükség, pl. alkatrészek csomagolása vagy csomagolása az orvosi és gyógyszeriparban orvosi filmben.

Lásd TISZTATÉRI CSOMAGOLÁS 

A berendezés igény szerint modulárisan felépíthető

Közösen kiválaszthatjuk a berendezéshez szükséges elemeket. 

Az alábbiakban az eddig felépített berendezésekről találhat információkat


Automata töltő-csomagolás, számlálás-töltés-tasakolás/zárás darab számlálóval. Az alkatrészek csomagolása és számlálása Speedpack Hybrid segítségével

Maximális hatékonyság az alkatrészek csomagolásánál. A berendezés elemei biztosítják a darabszámlálást, mérést, töltést és címkézést. A tasakok hosszát "menet közben" lehet beállítani az anyagmegtakarítás elérése és a tökéletes csomag létrehozása érdekében.

A Speedpack Hybrid Orderfulfillment kifejezetten az elektronikus kereskedelemben / WEB ÁRUHÁZAK /  használható csomagolásokhoz fejlesztették ki, teljesítve a megrendelések pontosságának és a költséghatékony gyártás magas követelményeit.

A számláló és töltőrendszerrel felszerelt Speedpack400 nagy mennyiségű kis szabadon folyó termék, például magvak, pirulák, alkatrészek vagy kapszulák töltésére és csomagolására szolgál.


A Speedpack Hybridrel kombinálva az Optiweigh számláló hatékony és egyszerű megoldást kínál kis alkatrészek csomagolására, tömlőfóliából kívánt hosszúságú tasakokba/zsákokban, vagy előre készített Pre-tasakokban.

SPEEDPACK Magasított kerettel
SPEEDPACK Magasított kerettel

Ez a Speedpack hibrid gép kibővített kerettel rendelkezik, hogy beleférjen egy robot alá. A gép kis tejcsészéket csomagol.

Speedpack400 a következő felszereltséggel  fogkefék/evőeszközök csomagolására:

Tasak kifeszítő

Adagoló tölcsér

Kézi adagoláshoz biztonsági 

Photo cell érzékelő

Tépőzár bevágás

Levegőbefúvó rendszer

Fotocella előre nyomtatott filmhez

Perforáló

A nyomtató tartója

Vegye fel velünk a kapcsolatot !

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Mielőtt hívna kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. 

Amikor Ön elküldi adatait, elkerülhetjük a félreértéseket. Biztosan nem siklunk át fontos információk felett.