Csomagológépek

Termékcsomagolásra kínált megoldásaink 

Kiemelt ajánlataink ipari termékek csomagolására 

Legyen szó egy kis gyártósorról vagy egy nagy, teljesen automatizált gyártósorról: a Speedpack / Speepack (HIGH)  Hybrid sorozat a legrugalmasabb csomagolási megoldást kínálja!

Sokoldalú félautomata csomagológép nagy csomagolási kapacitással rendelkezik. Rendkívül rugalmasan változtatható paraméterekkel üzemeltethetőek.  

Legegyszerűbb Vákuumhegesztőtől a HIGH-TECH termékek csomagolásáig kínálunk megoldást

Általános ipari, élelmiszeripari termékek csomagolásához alkalmas Műanyag tasak-, és zsák hegesztésre berendezések

Kompakt és nagy teljesítményű asztali hegesztő berendezés nagy teherbíráshoz. Ez a professzionális impulzus-fóliahegesztő berendezés szinte minden modern fólia típus (PE / PP vagy laminált anyagok) hegesztésére alkalmas. A vastag fóliák lezárhatók az  5 mm vastag BI-actív hegesztőszálak segítségével. 

Az AUDION MAGNETA sorozat az egyik legkedveltebb impulzushegesztő gépek a gyártótól. A gépek teljes körűen felszereltek a manuális csomagolás nagy hatékonyságú használatához az által, hogy 7 féle méretben számtalan szolgáltatással rendelkeznek.

Falra vagy asztalra szerelhető hegesztőgép amelyet fixen rögzítve lehet használni. Ez a kis falra vagy asztalra szerelhető egység olyan helyeken alkalmazható ahol kis hely áll rendelkezésre. A hegesztő műanyag tasakok véghegesztésére alkalmas

Kézi impulzushegesztő alkalmazható azokon a helyeken ahol a termék különleges formája vagy hozzáférése miatt nehéz a műanyag csomagolóanyag zárása. A hegesztő mindkét pofarésze lehetővé teszi, hogy akár 2 x 300 mikron vastagságú műanyag fóliát összehegesszen 

Szalagos fóliahegesztő gépek az egyszerű asztali változattól egészen a nagy állványos változatig terjed. ROZSDAMENTES változatban nagy zsákok hegesztésére is alkalmas konstrukciót is kínálunk.

Szalagos hegesztőgép folyamatosan hegeszti a "lapos"-tasakokat a sebességet és a kényelmet igénylő alkalmazásokhoz.

Kompakt, vízszintes szalagos hegesztőgép, modern kialakítású. A tasakok méretéhez és igényeihez jól állítható terméktartó/továbbító szalag összehangolt a hegesztőfej szalag sebességével. Az összes működési paramétert digitális vezérlőpanel vezérli, beleértve az automatikus hűtés funkciót is. 

Nagyméretű talpas tasakok és párna zacskó/tasakok zárására ajánlott (Vertikális pozícióban). A gép horizontális szalag segítségével továbbítja a hegesztőfejek közé a tasakokat. A hegesztőegység fejét 90 o szögben megdönthetjük így horizontális hegesztőként is használható. 

Asztali függőleges ( Vertikális ) szalagos hegesztőgép. Az előre elkészített tasakokat álló helyzetben lezárják, ami ideális por, folyékony vagy szilárd termékekhez, amelyek kifolyhatnának, ha lezárnák.

Az AUDION D 549 egy ipari teljesítményű vertikális szalagos hegesztő berendezés. amelyet kifejezetten nagyobb csomagok és tételek függőleges lezárására terveztek. A tasakok/zsákok függőleges helyzetben vannak lezárva, ami hasznos azoknál a termékeknél, amelyek fekve kigurulnak a zsákból. A D 549 akár 135 mm -es szárnyhosszúságú zsákokat is lezárhat, ezért ez a szalagzáró ideálisan alkalmas hordozható fogantyúval vagy címerrel ellátott zsákok lezárására.

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.