D 549 Ipari Szalagoshegesztő berendezés

Amikor kifejezetten nagy a sebességű nagy teherbírású robusztus teljesítményre és a maximális rugalmasság van szükség 

Opciók : 

D 549 képes lezárni a zsákokat, amelyek magas  (címeres) lapja  van a hegesztés felett (135 mm). 

- Opcionálisan vágószerkezet is beépíthető, amely automatikusan eltávolítja a hegesztés feletti fennmaradó fóliát.

- Dupla fűtőelemek - a papír laminátumok lezárásához (ez a 2. - hűtőegység helyett 
- Vágóeszköz (levágja a hegesztés feletti maradék fóliát )
- Kódhenger
- Nyomtató  

További lehetőségek : 

A gép konfigurálható az Ön igényei  szerint. A D 549 felszerelhető egy meglévő szállítószalag mellé, de szükség esetén szállítószalag felszerelhető az opcionális (motoros) tartóra is. Ez a szállítószalag 25 cm széles, és alkalmas akár 25 kg -os nagy zsákok lezárására, és kényelmes adagolólemezzel rendelkezik. A gép magassága a szállítószalaghoz képest mechanikusan könnyen állítható.

-  Manuálisan állítható gépmagasság

- Motoros támogatás (elektromosan állítható gépmagasság) -a gép magassága beépíthető az előre beállított hegesztési értékekhez, így a megfelelő gépmagasság és a hegesztés paraméterei a kiválasztás után automatikusan átállnak. 

- Szállítószalag (manuálisan állítható szállító magasság) - csak állvány támasszal ! 

- Motoros szállítószalag (elektromosan állítható szállítószalag magasság) - csak motoros tartóval kombinálva

Az AUDION D 549 egy ipari teljesítményű vertikális szalagos hegesztő berendezés. amelyet kifejezetten nagyobb csomagok és tételek függőleges lezárására terveztek. A tasakok/zsákok függőleges helyzetben vannak lezárva, ami hasznos azoknál a termékeknél, amelyek fekve kigurulnak a zsákból. A D 549 akár 135 mm -es szárnyhosszúságú zsákokat is lezárhat, ezért ez a szalagzáró ideálisan alkalmas hordozható fogantyúval vagy címerrel ellátott zsákok lezárására.

Az opcionális vágószerkezet integrálásával a maradék fólia eltávolításra kerül a hegesztés felett. Ez minimalizálja a szennyeződés felhalmozódásának esélyét a zsák szájába, és csökkenti a késztermék teljes méretét (és súlyát), végső soron a szállítási és tárolási költségeket takarítva meg.
Ez a gép PT.F.E. szalagokkal szerelt, ezért különféle anyagok, mint például polietilén, polipropilén, celofán, papír, alumínium és egyéb laminált fóliák erős, megbízható 12 mm-es vagy opcionális 20 mm-es hegesztéssel hegeszthetők, amikor a tasak/zsák eurólyukkal van ellátva. 

Érintőképernyő előre beállított hegesztési paraméterekkel:

A D 549 alapfelszereltsége az egyszerűen használható Audion Touch Techware. A hőmérséklet (max. 250 ° C), az átviteli sebesség és a hűtés könnyen állítható. Legfeljebb 50 előre programozott hegesztési paraméter táplálható be.  Ez biztosítja, hogy a kezelő mindig a megfelelő hegesztési beállításokkal rendelkezzen, amikor különböző termékeket vagy zsákokat lezárnak.

Berendezés előnyei : 
- Gyors áthordási sebesség (akár 20 méter percenként)
- Kiterjesztett befogószalagok   (135 mm), ideális hordozó fogantyúval vagy fejcímeres tasakok/zsákok lezárásához
- Sokoldalú, folyamatos tömítőanyag
- Egyszerű használat - minimális kezelői képzés
- A gép magassága a szállítószalagnak megfelelően állítható (csak opcionális tartóval kombinálva). A kezelő (k) jobb ergonómikus testtartása általi hatékonyabb munkavégzés 
- Audion Touch Techware
- Hűtés funkció
- Erős, professzionális megjelenésű légmentesen zár
- Kiváló minőségű PTFE hegesztőszalagok
- A szállítószalag sebessége állítható / szinkronizálható
- Rendkívül könnyen használható és karbantartható
- Ipari minőségű gépek

Nagy átviteli sebesség és rugalmas konfiguráció:

A gép alapfelszereltségében 2 hegesztőszalaggal épített. Egymást követően történik a hegesztés (1. és 2. szakasz) és második lépésben a hűtőblokkal történő hűtés (1. és 2. szakasz). Ezáltal a gép nagyon alkalmas vastagabb fóliák hegesztéses zárásárra. Az innovatív hegesztőegység / hűtőblokk -konfigurációnak és a kiváló hegesztési nyomásnak köszönhetően a vastagabb fóliák is lezárhatók nagyobb, akár 20 méter/perc áteresztési sebességgel, ami növeli a hatékonyságot. Az erős -kiterjesztett szalag- felsőnyomógörgők  lehetővé teszik a kicsi és könnyű zsákok pontos elhelyezését a berendezés hegesztőegységéhez  történő eljuttatásához. Ez lehetővé teszi a kezelő számára, hogy jó ergonómikus testtartással gyorsabban és hatékonyabban tudja kezelni a tasakokat/zsákokat.

Papír -laminátumok hegesztésekor dupla fűtőelemekkel ellátott konfiguráció választható (opció) A papír hőszigetelő tulajdonsága miatt néhány vastagabb papírréteg hegesztése hosszabb ideig tart, amíg a hő átjut a hegesztőszalagról a tasak belső rétegébe. A papír laminált konfigurációnál ez megoldható az átviteli sebesség befolyásolása nélkül. Ez esetben a 2. kiegészítő fűtőelem beépítése a hűtő elemek helyére kerül beépítésre. 

A gép könnyen installálható gyártósorok már meglévő szállítószalag -rendszeréhez. vagy felszerelhető egy (motorizált) tartóhoz rögzített opcionális szállítószalaggal. A gép és a szállítószalag magassága könnyen állítható (mechanikusan vagy elektromosan), ami lehetővé teszi a különböző méretű tasakok/zsákok tételeinek lezárását.

Alkalmazási területek : 
  • Élelmiszeripar
  • Állateledel gyártás
  • Gyógyszervegyészet
  • High-Tech
  • Hús & Élelmiszeripar
  • Élelmiszer alapanyag gyártás
  • Ipari termékgyártás
  • Elektronikai termékgyártók

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.