Szalagos hegesztők

 HEGESZTŐGÉPEK MEGÚJULT,  ERGONOMIKUS DIESIGN-AL VALAMINT NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÁLLVÁNYOS-GÖRGŐS SZALAGOS HEGESZTŐK 

D541

Szalagos fóliahegesztőgép az AUDION legújabb asztali szalagos fóliahegsztője, amely már egy modern megjelenésű hegesztő berendezés. A P.T.F.E. szalag lehetővé teszi, hogy változatos típusú fóliából készült tasakokat hegesszünk vele.

A berendezés alkalmas sokféle, kis mennyiségű termék csomagolására. A termékeket előre formázott tasakokba téve a hegesztő berendezéssel a véghegesztés ( végzárást ) végezhetjük el. Alkalmas PE, PP illetve laminált ( PE/ALU/PET) fóliából készül preformált tasakok zárására is. Fóliavastagság vastagság : 2 x 20 µm - 2 x 120 µm.


Alkalmas, PE, PP, Cellophan, PE/ALU/PET fólia zárásához, élelmiszer, ipari termékek, elektronikai termékek csomagolásához.

Jellemzők :

  • Kis súly
  • Horizontális és vertikális hegesztő pozíciók
  • Ergonomikus megjelenés
  • Jó ár/érték arány
  • Könnyű használat
  • kerámia fűtőbetétek ( Felfűtési idő kevesebb mint egy perc )
  • Automata visszahűtési rendszer
  • Érintőgombos vezérlés

Rendelhető kiegészítők :

  • Tartóállvány
  • Munkaasztal

D545 AH

Kompakt, vízszintes szalagos hegesztőgép, modern kialakítású. A tasakok méretéhez és igényeihez jól állítható terméktartó/továbbító szalag összehangolt a hegesztőfej szalag sebességével. Az összes működési paramétert digitális vezérlőpanel vezérli, beleértve az automatikus hűtés funkciót is.


P.T.F.E. szalagok felhasználásával polietilén (PE), polipropilén (PP), celofán( CELOPHAN), papír + hidegragasztó (PAPER+Cold melt), papír+PE v. PP ), alumínium és más társított fóliákból készített tasakok is hegeszthetőek.


A hegesztés és a tasak magassága közötti maximális távolság 50 mm. Az integrált szállítószalag magassága állítható, és nagyobb termékeknél a kezelő felé kihúzható.

Band Sealer D 545 AV
Band Sealer D 545 AV

D545 AV

Asztali függőleges ( Vertikális ) szalagos hegesztőgép. Az előre elkészített tasakokat álló helyzetben lezárják, ami ideális por, folyékony vagy szilárd termékekhez, amelyek kifolyhatnának, ha lezárnák.

A hegesztőegység magasságát beállíthatja, hogy megfeleljen a különböző méretű tasakok/zsákok lehegesztéséhez.

A gépet legfeljebb 9 előre beállított hegesztési mód beállítással lehet beprogramozni a különféle csomagolás / tasak méret / anyagok számára.

A D 545 AV könnyen kezelhető digitális panellel és P.T.F.E. szalaggal van felszerelve, mint a D 545 AH esetében is.

Alkalmazások: mindenféle lezárható tasak, élelmiszeripari termékek, magvak, vasáruk, mechanikus és elektromos alkatrészek stb.

Nagyméretű Szalagos hegesztő gépek

Az alábbi gépek EPOXY és ROZSDAMENTES változatokban is elérhetőek

Szalagos hegesztő D 552 AH
Szalagos hegesztő D 552 AH

D 552 AH 

Szalagos hegesztőgép folyamatosan hegeszti a "lapos"-tasakokat  a sebességet és a kényelmet igénylő alkalmazásokhoz.

A hegesztőfej egysége állítható magasságú, és 30 ° -ra is megdönthető, hogy a szabadon folyó termékeket a tasakban tartsa. A szállítóegység magassága 35 mm-rel a hegesztőfej egység külön is beállítható. Hosszabb termék esetén a szállítószalag kerete 70 mm-rel kihúzható. Az új szállítószalag belsejében gumivezetővel van rögzítve, és a szállítókeretre kialakított horony mentén halad. Ez a szerkezet a megemelt tasakot mindig középső helyzetben tartja, ezért a beállításra már nincs szükség.

Az összes működési paramétert digitális vezérlőpanel vezérli, beleértve az automatikus hűtés funkciót. P.T.F.E. hegesztőszalagok használatával; polietilén, polipropilén, celofán, papír, alumínium és más rétegek lezárhatók. A hegesztés és a zsák teteje közötti maximális távolság 40 mm.

Opciók: Kódhegesztés, rozsdamentes acél szerkezet (D 552 HS)

D552 NVT  /  D552 AVTS

Nagyméretű talpas tasakok és párna zacskó/tasakok zárására ajánlott (Vertikális pozícióban). A gép horizontális szalag segítségével továbbítja a hegesztőfejek közé a tasakokat. A hegesztőegység fejét 90 o szögben megdönthetjük így horizontális hegesztőként is használható.

Ráadásul a hegesztőgép szalagegységét a tasak méretéhez igazítva emelhetjük a kívánt magasságba. A szalag sebességét a hegesztés paramétereihez igazítva állíthatjuk be a kezelő panelen. A gép alsó szalagvezető nélkül is rendelhető.
A D552 NVT ( EPOXI ) D552 AVTS ( Rozsdamentes ) Minden a működéshez szükséges beállítást a gép tetején található kapcsolópanelon történik. A beállított értékeket a gép automatikusan kontroll alatt tartja beleértve a visszahűtést is. A hegesztő szalagok P.T.F.E. bevonatúk, PE, PP, Cellofán, Papír, Alumínium, és egyéb társított fóliák hegesztésére alkalmas.

Alkalmas, minden hegeszthető fólia zárásához, élelmiszer, ipari termékek, elektronikai termékek csomagolásához.

Anyagok : PE, PP, Cellofán, Papír, Alumínium és egyéb társított fóliák.

Opció : Kód nyomtatás