Hőhegesztők

TARTÓS MEGBÍZHATÓ ASZTALI ÉS KÉZI HEGESZTŐK KIS-, KÖZEPES ÜZEMEK ÉS BOLTOK RÉSZÉRE

300 TTCD
300 TTCD

300 TTCD

A TT-hegesztők kétféle kivitelben érhetőek el. Az egyik változat lábpedállal működtethető (TTS modell) a másik pneumatikus rendszerű (TTC és TTCD modellek). Bármelyiket is választja mindkét esetben a gép használójának kezei szabadon maradnak a csomagolóegység kezelése érdekében. A hegesztőgép hegesztőpofái folyamatosan tartják a beállított hőmérsékletet. A TTCD modell időkapcsolóval és digitális hőmérséklet szabályzóval szerelt.

Alkalmazása, előre gyártott tasakok végzárására szolgál. A tasakok Papír és alluminímum társított fóliákból is készülhetnek. A hegesztő gépek hőmérséklete szabályozhatóak 200 oC-ig a tasakok anyagspecifikációjának és vastagságának megfelelően. Mindkét gép esetében a hőmérséklet szabályozása pontos skálás beosztással lehetséges. A 300 TTCD típus további előnye, hogy a digitális hőmérséklet szabályozása lehetővé teszi Cellofán és PP hegesztésére is.

Alkalmazható : Minden hő hegeszthető tasak, élelmiszeripari termékek, magvak, fémtermékek, mechanikus és elektromos alkatrészek, egységek, stb.

LAMINO 301
LAMINO 301

LAMINO 301 

 hegesztő lábpedállal szerelt ez által szabadon használhatjuk mindkét kezünket az egyéb munkafázisok elvégzéséhez. A zárt rendszerben működő hegesztőpofák nagy erővel zárulnak, alkalmas Papír/PE, Alumínium, PP és PA hegesztéséhez. A hegesztőpofa kialakítása lehetővé teszi az attraktív, szép hegesztést. A lábpedállal működtető hegesztési vezérlés a tasakok két kézzel történő fogásával jól tudjuk pozícionálni a csomagegységet.

A LAMINO hőmérséklet szabályzóval szerelt, kontroll lámpával a beállított hőmérséklet elérését jelezve. A hőmérséklet +50 oC és 150 oC ( ± 1 %) közötti értéken belül állítható be. A hőmérséklet állandóságát a beépített automata felügyeli.

A LAMINO hegesztőpofa rendelhető kódnyomtatóval is (LMC) maximum 12 karakterig, (dátum, műszakszám stb.) amely beleég a hegesztett felületbe.

Alkalmas : minden hegeszthető fóliával, élelmiszeriparban, de fémipari termékek, elektromos tárgyak csomagolásához.

Rendelhető kiegészítő : munkaasztal

SUPER CELLO SC(T) 300-420-600
SUPER CELLO SC(T) 300-420-600

SUPER CELLO 300 SC(T) 

A SUPER CELLO kézi hegesztők kiválóan alkalmasak nagy terjedelmű áruk csomagolásánál. A SUPER CELLO 4,5 méteres vezetéke lehetővé teszi az egység körbejárását így könnyítve meg a fólia hegesztését.

SUPER CELLO kézi zárók hőmérsékletét az egységen lehet beállítani, amely azután folyamatos hőmérsékleten tartja a sütőfejet vagy fejeket. A hőmérsékletet 60 oC és 250 oC fok közötti értékekre lehet beállítani. Annak megfelelően, hogy milyen típusú és milyen vastag fóliát hegesztünk. Alkalmazható WaxPApír, ALU és egyéb társított fóliákhoz.

Minden FUTURA PORTABLE hegesztő kezelése rendkívül könnyű. A pofákat a kézben tartott karok összenyomásával majd a hegesztést követően elengedésével használhatjuk.

A FUTURA PORTABLE sorozat a legkisebb kézi hegesztők

Kézi hegesztők hőmérsékletét a karon lévő 3 fokozatos kapcsolón állíthatjuk be, amely azután folyamatos hőmérsékleten tartja a sütőfejet vagy fejeket.

Futura Poly 150 P egy fűtött pofával könnyű és közepes méretű PE filmhez. a sütőpofák közül csak az egyik fűt. Hőmérséklet szabályzó beállításával a kívánt hőmérséklet beáll, a 2 mm-es hegesztési vastagság megkezdhető. Alkalmas PE fóliák hegesztésére. Az összes Futura hordozható hőhegesztő nagyon könnyű kezelni. Az pofákat kézzel lezárják, majd a hegesztés befejezése után elengedik. Ezek a kézi hőhegesztők két bilincs és egy lábpedál segítségével könnyen alkalmazhatók asztali használatra is.

Futura Poly Twin 150 PT  két fűtött pofával a nagyméretű filmhez.

Futura Cello (150 C) két bordás hegesztőfejjel celofánhoz, viaszos papírhoz, fóliákhoz, katonai specifikáció gátló anyaghoz, (papír-) alumíniumhoz és egyéb laminálást /társított fóliákhoz.