Hőhegesztők

TARTÓS MEGBÍZHATÓ ASZTALI ÉS KÉZI HEGESZTŐK KIS-, KÖZEPES ÜZEMEK ÉS BOLTOK RÉSZÉRE

300 TTCD
300 TTCD

300 TTCD

A TT-hegesztők kétféle kivitelben érhetőek el. Az egyik változat lábpedállal működtethető (TTS modell) a másik pneumatikus rendszerű (TTC és TTCD modellek). Bármelyiket is választja mindkét esetben a gép használójának kezei szabadon maradnak a csomagolóegység kezelése érdekében. A hegesztőgép hegesztőpofái folyamatosan tartják a beállított hőmérsékletet. A TTCD modell időkapcsolóval és digitális hőmérséklet szabályzóval szerelt.

Alkalmazása, előre gyártott tasakok végzárására szolgál. A tasakok Papír és alluminímum társított fóliákból is készülhetnek. A hegesztő gépek hőmérséklete szabályozhatóak 200 oC-ig a tasakok anyagspecifikációjának és vastagságának megfelelően. Mindkét gép esetében a hőmérséklet szabályozása pontos skálás beosztással lehetséges. A 300 TTCD típus további előnye, hogy a digitális hőmérséklet szabályozása lehetővé teszi Cellofán és PP hegesztésére is.

Alkalmazható : Minden hő hegeszthető tasak, élelmiszeripari termékek, magvak, fémtermékek, mechanikus és elektromos alkatrészek, egységek, stb.

LAMINO 302 

 

Az AUDION LAMINO 302 egy újra tervezett és kompakt félautomata asztali hőhegesztő berendezés. A fóliahegesztő rendkívül egyszerű kezelni a hegesztési értékeket beállítani. A hegesztési idő és a hegesztési hőmérséklet (amely 200°C-ig +/- 5°C - ig) pontosan beállítható az LCD-vel felszerelt digitális vezérlőpanelen, elősegítve az egyenletes és garantált hegesztési minőséget.

Az állandóan felfűtött, nagy nyomást kifejtő hegesztőpofák 13 mm-es hegesztési varratot tesznek lehetővé, amely hatékonyan megakadályozza a fóliatasak esetleges szétnyílását a hegesztést követően. Az integrált hőmérséklet-szabályozó egyenletes hegesztési minőséget biztosít. Mindezek a hegesztési tulajdonságok teszik a LAMINO 302-t stabil és megbízható csomagolási megoldássá laminált fóliákból összeállított tasakok lehegesztéséhez is.

Laminált fóliák = (PP-PE/PAPÍR), PP-PE/ALU, PP vagy Celofán fóliák lezárására.


SUPER CELLO SC(T) 300-420-600
SUPER CELLO SC(T) 300-420-600

SUPER CELLO 300 SC(T) 

A SUPER CELLO kézi hegesztők kiválóan alkalmasak nagy terjedelmű áruk csomagolásánál. A SUPER CELLO 4,5 méteres vezetéke lehetővé teszi az egység körbejárását így könnyítve meg a fólia hegesztését.

SUPER CELLO kézi zárók hőmérsékletét az egységen lehet beállítani, amely azután folyamatos hőmérsékleten tartja a sütőfejet vagy fejeket. A hőmérsékletet 60 oC és 250 oC fok közötti értékekre lehet beállítani. Annak megfelelően, hogy milyen típusú és milyen vastag fóliát hegesztünk. Alkalmazható WaxPApír, ALU és egyéb társított fóliákhoz.

Minden FUTURA PORTABLE hegesztő kezelése rendkívül könnyű. A pofákat a kézben tartott karok összenyomásával majd a hegesztést követően elengedésével használhatjuk.

A FUTURA PORTABLE sorozat a legkisebb kézi hegesztők

Kézi hegesztők hőmérsékletét a karon lévő 3 fokozatos kapcsolón állíthatjuk be, amely azután folyamatos hőmérsékleten tartja a sütőfejet vagy fejeket.

Futura Poly 150 P egy fűtött pofával könnyű és közepes méretű PE filmhez. a sütőpofák közül csak az egyik fűt. Hőmérséklet szabályzó beállításával a kívánt hőmérséklet beáll, a 2 mm-es hegesztési vastagság megkezdhető. Alkalmas PE fóliák hegesztésére. Az összes Futura hordozható hőhegesztő nagyon könnyű kezelni. Az pofákat kézzel lezárják, majd a hegesztés befejezése után elengedik. Ezek a kézi hőhegesztők két bilincs és egy lábpedál segítségével könnyen alkalmazhatók asztali használatra is.

Futura Poly Twin 150 PT  két fűtött pofával a nagyméretű filmhez.

Futura Cello (150 C) két bordás hegesztőfejjel celofánhoz, viaszos papírhoz, fóliákhoz, katonai specifikáció gátló anyaghoz, (papír-) alumíniumhoz és egyéb laminálást /társított fóliákhoz. 

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.