AUDIONVAC VMS 163B

 VALIDÁLHATÓ ASZTALI KAMRÁS VÁKUUMGÉP 

Megfelel az ISO 11607-2 szabványok által előírt hegesztési követelményeknek.

A kritikus folyamatparaméterek, amelyeket ellenőrizni és ellenőrizni kell:

- Vákuum / Gáz szint

- Hegesztés hőmérséklete

- Hegesztési idő

- Hegesztő pofák nyomás értéke

A vákuum/hegesztés ciklus automatikus leáll, ha az egyik kritikus paraméter meghaladta a riasztási határértéket. A kritikus folyamatparaméterek kalibrálhatóak. A hegesztési adatok naplózhatók és továbbíthatók PC-re USB-meghajtón keresztül. A berendezés felszereltsége az AUDION által applikált nagy pontosságú hőmérséklet szabályozójával (ATC).

A berendezés vezérlését felhasználóbarát érintőképernyővel biztosított. Az alkalmazotti/ operatori hozzáférési különböző felhasználói szintek bejelentkezési jelszavaival vezérelhető.

Bi-aktív hegesztőhidak '' 1 HOSSZÚ"

Hegesztési szélessége 8 mm


Opciók :

- Gázöblítés

- (Multi)-többciklusú ( Vákuum/Gáz/Vákuum )

- Felhasználói adminisztrációs funkciók, amelyeket személyes jelszavakkal védhetőek

- Címkenyomtatás

- Kalibráció ( szolgáltatás )

- Hőmérsékletmérő a hegesztőpofák hőmérsékletének ellenőrzésére (ATM)

Kompakt, validálható vákuumkamrás vákuumgép amely megfelel az élettudományi és egészségügyi csomagolásokra előírt és vonatkozó szigorú irányelveknek.

Az Audionvac termékcsalád legkompaktabb, validálható vákuumkamrás vákuumgépe. amely az Audion Touch Techware-rel van felszerelve, amely teljes ellenőrzést és felügyeletet kínál a jelentős folyamatváltozók felett: vákuum/gáz, hegesztési hőmérséklet, hegesztési idő és hegesztés funkció működése közbeni nyomás érték. 

A felhasználóbarát Audion Touch Techware integrálja a fejlett Audion hőmérséklet-szabályozót és egy tiszta HMI érintőképernyőt az 50 program előre beállításához és a kritikus hegesztési paraméterek pontos vezérléséhez.

A hegesztési folyamat paramétereinek szabályozása mellett a vákuumnyomást és az opcionális gáznyomást is érzékelők szabályozzák és felügyelik, hogy biztosítsák termékei biztonságát és minőségét. Egy riasztási funkció automatikusan megszakítja a hegesztési ciklust, ha eltérés lép fel a folyamatváltozókban. Minden kritikus (vákuum/gáz-hegesztés, nyomás ) csomagolás közbeni ideiglenesen rögzítésre kerül a belső memóriában, és USB-n keresztül PC-re exportálható nyomon követhető tárolás céljából.

A nagynyomású bi-aktív hegesztőhidak 8 mm-es hermetikus tömítést biztosítanak a csomagolóanyagok széles skálájában, beleértve az orvosi sterilizálható tasakot, amelyet olyan igényes iparágakban használnak, amelyek a legbiztonságosabb steril csomagolást igénylik. 

A validálható VMS 163B megfelel az ISO 11607-2 szabványnak, amely alkalmazható az iparban, az élettudományban és az orvosi sterilizált eszközök csomagolási műveleteiben.