Power Sealer PLUS IP65

EGÉSZSÉGÜGYI,- TISZTATÉR CSOMAGOLÁSÁRA AJÁNLOTT VÁKUUMHEGESZTŐK

Power Sealer PLUS IP65

Erőteljes, extra nagy impulzushegesztő a legnagyobb termékbiztonság érdekében

Az XL rozsdamentes acélból készült impulzushegesztő az extra nagy méretű (PE / alumínium laminált / antisztatikus film) zsákok hegesztésére 2000 vagy 2500 mm-es hegesztőpofa-hosszban kapható. Ez a gép 2 modell méretben érhető el : - Standard PSR XL és  PSR PLUS XL

A PSR XL és a PSR PLUS XL széria alapfelszereltsége a felhasználóbarát Audion Touch Techware. Legfeljebb 50 hegesztési paraméter-beállítás tárolható. Így a kezelőnek mindig rendelkezésére áll az egyes termékekhez/csomagokhoz szükséges ideális előre installált beállításokkal. A nagy teherbírású konstrukció és a nagy teljesítményű (két-aktív) hegesztőhíd miatt a vastag és/vagy speciális fóliákat könnyedén, megbízhatóan 8 mm-es tömítéssel zárják le. A hegesztés és a hűtés ideje a felhasznált tasak/zsák specifikációjától, minőségének függvényében külön-külön állítható.

A PSR PLUS XL sorozat validált folyamatokban használható és kompatibilis az EN 868-5 és a DIN 58953 7. rész normákkal, és teljes mértékben megfelel az ISO 11607-2 és az ISO / TS 16775 szabványoknak is.

PSR XL és PSR PLUS XL sorozatunk integrált vákuum- / védőgázöblítő rendszerrel is kapható: VAC PSR XL és VAC PSR PLUS XL

Kompromisszumok nélküli csomagolás a rendkívül igényes környezetekhez

A PSR PLUS IP65  validálható impulzushegesztő egyesíti a PLUS sorozat kiváló hegesztési teljesítményét a por- és nedvességálló védelem garanciájával. Az olyan funkciók, mint a külső levegő elszívás, a termelési terület vagy a tisztatér környezetének szennyeződésének elkerülése érdekében az alapfelszereltség részét képezik, és mindez biztosítja, hogy terméke a lehető legbiztonságosabb követelményeknek megfeleljen.

A csúcskategóriás Audion Touch Techware alapfelszereltség a PLUS-ban, garantálva az optimalizált csomagolás-ellenőrzést és a termékcsomagolás minőségét. Az hőmérsékletszabályozó biztosítja az egyenletes minőségi hegesztést intenzív használat esetén is. A kritikus hegesztési paraméterekre, például a hegesztés hőmérsékletére, a hegesztési időre, a hegesztési ciklus közbeni nyomóerőre és a vákuum/gáz időre vonatkozó riasztások (vákuum funkcióval szerelt változatok) könnyen beállíthatók a konfigurálhatóak. 

Az Audion PLUS IP65 kiváló minőségű hegesztési technológiát kínál, amely maximális biztonságot nyújt olyan termelési környezetben, mint az élelmiszer- vagy porcsomagolás a gyógyszer- és vegyiparban.

Ha vákuum- vagy MAP(Védőgáz)-csomagolásra van szükség, a VAC PSR PLUS IP65 a legjobb választás: alapfelszereltség egy erőteljes vákuum-/gázöblítő rendszerrel, dupla fúvókákkal.

A Power Sealer PLUS IP65 előnyei :

  • Poros és párás munkakörnyezetben való működésre alkalmas
  • Integrált Audion hőmérséklet-szabályozás az egyenletes kiváló minőségű hegesztések érdekében
  • Az összes kritikus hegesztési paraméter végső ellenőrzése, a legpontosabb validálási értékek biztosítása
  • Lehetőség 50 előre beállított hegesztési paraméter tárolására különböző termékekhez/fóliatípusokhoz
  • Minden PLUS sorozatú impulzushegesztőnk kompatibilis az EN 868-5 és a DIN 58953 szabvány 7. bekezdésének előírásaival. PLUS sorozatú impulzushegesztőink teljes mértékben megfelelnek az ISO 11607-2 és ISO/TS 16775 szabványoknak is.
  • Vonatkozó szabványok szerinti konfigurálás a komoly igényeket támasztó iparágakban, magas szintű csomagolási követelmények ( mint például a tisztaterek ) megfelelőségi standardjaihoz.  

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.