Vákuumgépek

                                Áttekintés az AUDION vákuumgép kínálatába                                            Ipari, Élelmiszeripari, Egészségügyi termékek csomagolásához

Az AudionVac termékcsalád vákuumcsomagoló gépei. Ergonomikus kompakt vákuumcsomagoló gépek kiváló minőségű Busch szivattyúkkal vannak felszerelve a professzionális használatra. A gépek külső burkolata lehetővé teszi, hogy leegyszerűsítse a tisztántartást és karbantartási folyamatokat.

Az AUDIONVAC VMS 163B, AUDIONVAC VMS 203, AUDIONVAC VMS 503 AUDION VMS 333validálható vákuumkamrás gépek. Az Audion nagyon sokféle, de mindig kiváló minőségű csomagológépet kínál számos ágazat számára, beleértve az validálható kamrás vákuumgépeket is, amely sokféle kivitelben kapható. Az asztali modelltől a görgőkön álló gépig és az egyedi vákuumkamráktól a dupla vákuumkamrákig - a lehetőségek rendkívül változatosak.

Az Audion Power Sealer Magvac sorozat erős, rozsdamentes acélból készült vákuumhegesztő gépek, amely vákuum-szívócsővel és bi-aktív hegesztőhidakkal van felszerelve. Gépek alkalmazási területe a vákuum-, és védőgáz ( MAP ) csomagoláshoz. 5 verzióban kapható; 

Merülő zsugorozó berendezések

VDT 5060  DIP TANK  és             VDT 6080 DIP TANK 

Kiváló minőségű  forróvizes merülő-zsugorozó a tetszetős csomagolásért. A legjobb csomagolási eredmény érdekében használja az Audion merűlő-zsugorozó berendezését valamelyik vákuumcsomagoló gépünkkel együtt.