AUTOMATA VERTIKÁLIS TÖLTŐ-, ZÁRÓ GÉPEK

ÉLELMISZERIPARI TERMÉKEK NAGY MENNYISÉGŰ AUTOMATA CSOMAGOLÁSÁHOZ 

Vertikális formázó, töltő és záró gépek

Vertikális formázó, töltő és záró gép az AUDION ELEKTRO kínálati listáján. A gép ajánlott alkatrészek bármely -granulátumok, folyadék, és szilárd - termékek nagy hatékonysággal történő csomagolására. Könnyen módosítható a termékhez igazítható tasak hossz. Kézi, félautomata és teljes automata töltési rendszerekkel is kérhető. Rengeteg kiegészítővel kérhető, rugalmas gép.

Több mint 40 éves tapasztalattal az Audion megbízható, rugalmas, alacsony karbantartási és felhasználóbarát gépek teljes sorozatát gyártja. Az Audion AVM teljesen automatikus gépek sorozata az iparág egyik legszélesebb körű kínálatával.

Az AVM egy függőleges forma-, töltő- és lezáró gép, amely automatikusan formál tasakot filmtekercsből , lehetővé téve, hogy azt szabadon folyó termékkel tölthető legyen majd lezárja és elválasztja a kész csomagegységet. A megfelelő adagolórendszer alkalmazásával ezeket a tasakokat automatikusan meg lehet tölteni szabadon folyó szilárd, poros vagy éppen folyékony termékekkel. Az AUDION kompletten épít integrált rendszert, beleértve az adagoló berendezéseket, a csomagológépet és a szükséges adagoló rendszereket. Az AUDION a standard széria gépek mellett rendelkezik egy speciális mérnöki részleggel is, ahol a gépeket az ügyfelek igényei szerint fejlesztik ki és gyártják is le.Több mint 40 éves tapasztalattal az Audion megbízható, rugalmas, alacsony karbantartási és felhasználóbarát gépek teljes sorozatát gyártja. Az Audion AVM teljesen automatikus gépek sorozata az iparág egyik legszélesebb körű kínálatával.

Az AVM egy függőleges forma-, töltő- és lezáró gép, amely automatikusan formál tasakot filmtekercsből , lehetővé téve, hogy azt szabadon folyó termékkel tölthető legyen majd lezárja és elválasztja a kész csomagegységet. A megfelelő adagolórendszer alkalmazásával ezeket a tasakokat automatikusan meg lehet tölteni szabadon folyó szilárd, poros vagy éppen folyékony termékekkel. Az AUDION kompletten épít integrált rendszert, beleértve az adagoló berendezéseket, a csomagológépet és a szükséges adagoló rendszereket. Az AUDION a standard széria gépek mellett rendelkezik egy speciális mérnöki részleggel is, ahol a gépeket az ügyfelek igényei szerint fejlesztik ki és gyártják is le. 

Az AVM 190 kis vertikális formázó, töltő és záró gép az AUDION ELEKTRO kínálati listáján. A gép ajánlott alkatrészek bármely -granulátumok, folyadék, és szilárd - termékek nagy hatékonysággal történő csomagolására. Könnyen módosítható a termékhez igazítható tasak hossz. Kézi, félautomata és teljes automata töltési rendszerekkel is kérhető. Rengeteg kiegészítővel kérhető, rugalmas gép.

Az AVM 190 gép felszereltsége egy mindent kielégítő hegesztő fej ( Lásd fólia típusok ). Ez lehetővé teszi, hogy a különböző összetételű (társított fóliát) könnyedén alkalmazzunk.

Az AVM 350 típusú gép 350 széles fóliával és 10 literes töltőttérfogatú tasakok formázására töltésére és zárására képes. Ez a robusztus, teljesen automata vertikális töltő és záró gép alkalmas PP és klf specifikációjú társított fóliával való csomagolásra (H) és impulzus hegesztőfejjel szerelt változata esetén PE fóliákkal( I).

Az AVM 350 típusú gép kezelését érintőképernyős vezérléssel végezhetjük. Ezen kívül a szállítószalag vezérlését is a panelről programozhatjuk.Az AVMS 350 típust rendkívül szigorú higiéniai követelményeket megkövetelő üzemekbe ajánljuk az élelmiszeriparban. A gép teljes egészében rozsdamentes acélból készül. (IP 65 típus)

Ha a termék igen érzékeny az szabadesés által jelentkező sérülésnek (narancs, burgonya stb.) az AUDION ELEKTRO 60o lejtésű formázócsővel is ajánlhatja gépet. A gép által nyújtott lehetőség az is, hogy nem fóliával, hanem hálós csomagegységeket csomagoljunk. Ennek a változata esetén a teljes körű garancia csak a gyártó által ajánlott és az I.S.X.-TRADE Kft. által forgalmazott háló(necc)fóliára érvényes. Ellenkező esetben csak a bevizsgált és elfogadott egyéb gyártó által gyártott háló használható egyeztetett megállapodás alapján.

AVMS 350 természetesen kérhető SERVO szereltséggel is. Ez a szereltség biztosítja, hogy a termelékenység roppant nagy legyen. A SERVO változat nem kompresszorral (pneumatikus) éri el a nagyobb sebességet.

Az AVM 450/550 típusú gépek az AUDION ELEKTRO legnagyobb teljes automata gépei. A 450 típus 450(x2) széles fóliával és 40 literes töltőtömegű zsákok formázására töltésére és zárására képes. Ha az igény szélesebb fólia az 550 típus 550(x2) mm széles fóliát képes kezelni.

Az AVM 450/550 típusú gép kezelését érintőképernyős vezérléssel kezelhetjük. Ezen kívül minden a géphez rendelt eszköz vezérlését is a panelről programozhatjuk.

A fólia tekercseket speciális tekercstartók biztosítják úgy, hogy a tartalék tekercsek áthúzása is biztosított legyen. A vertikális hegesztőpofák hosszát 600 mm -ig igény szerint kérhetjük.

Az AVM gépek különféle lehetőségekkel szállíthatók, hogy megfeleljenek a csomagolás kívánságainak. A fülek különféle lehetőségeket találnak, de kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal, hogy tanácsot adjon a lehetőségekről.

Termékek 

Válassza ki termékét vagy azt a termék csoportot amely a legközelebb áll a fotókon látható termékhez ! Kattintson a képre és nézze meg gépajánlatunkat FELTÖLTÉS ALATT

ADAGOLÓK 

TÉRFOGATADAGOLÓ 

CSIGÁS ADAGOLÓ ( POROKHOZ IS ) 

FOLYADÉK /  GÉL / KRÉMADAGOLÓ 

LINEÁRIS KÉTCSATORNÁS MÉRLEG

TÖBB MÉRLEGES ADAGOLÓ

SZABADESÉSŰ  SÚLY/MENNYISÉG ADAGOLÓ 

További információk 

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.