SPEEDPACK HYBRID  TYPE 550 SPKH

FÉLAUTOMATA CSOMAGOLÓGÉP TÖMLŐ ÉS/VAGY PRE-FORM TASAKOK HASZNÁLATÁVAL 

Nagy hatékonyságú termelékeny csomagolás 

Legyen szó egy kis gyártósorról vagy egy nagy, teljesen automatizált gyártósorról: a Speedpack sorozat a legrugalmasabb csomagolási megoldást kínálja!

Sokoldalú félautomata csomagológép nagy gyártási kapacitással rendelkezik, és rendkívüli rugalmassága miatt forradalmian új.  

A  SPEEDPACK Hybrid 550 a legfejlettebb technológiával van felszerelve, beleértve a szabadalmaztatott tasakkészítő egységet, amely lehetővé teszi a tömlőfóliából valamint előre gyártott  perforáltan láncra fűzött ( pre-bags),  zsák-, tasakból történő csomagolást. A maximális rugalmasság lehetővé teszi a tasak vagy zsák hosszának és egyéb paramétereinek (opcionális) automatikus beállítását, amely akár jelentős csomagolóanyag megtakarítást eredményezhet.

Mind a gép munkamagassága (standard), mind a zsáktartó polcelemek (opcionális) elektromosan állíthatóak, így a SPEEDPACK 550 még rugalmasabban kihasználható. Mindez egyszerűen vezérelhető az Audion által fejlesztett felhasználóbarát érintőképernyőről.

A beépített csúcskategóriás PLC az Audion szoftverrel együtt lehetővé teszi a termékadagoló rendszerek ( automata termelőgépsor ) és -lehordó rendszerek csatlakoztatását a berendezéshez. Az ERP rendszerrel és a különféle belsőhálózati PC rendszerekkel folytatott kommunikáció extra hatékonyságot eredményez, lehetővé téve a termékek következő kicsomagolását vagy tételekben történő becsomagolását, és minimálisra csökkenti az emberi beavatkozást.

A SPEEDPACK 550 szinte minden termékhez és piaci igényhez  testre szabható. Az AUDION  különféle kiegészítő-szolgáltatási megoldásokat fejlesztett ki a SPEEDPACK 550 géphez. Ezek lehetővé teszik a SPEEDPACK 550 testreszabását, hogy tökéletes csomagot hozzon létre termékei számára.

Sokoldalú vadonatúj Speedpack 550-et úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a nagyobb termékek (fél)automata csomagolásának nagyobb szélesebb zsákokban. A szélesebb hegesztés és a mélyebb terhelési zóna megkönnyíti a nagyobb és szélesebb termékek csomagolását.

Vegye fel velünk a kapcsolatot !

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Mielőtt hívna kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. 

Amikor Ön elküldi adatait, elkerülhetjük a félreértéseket. Biztosan nem siklunk át fontos információk felett.