AUTOMATA CSOMAGOLÓGÉPEK SPKH

                                Fél-, és automata csomagológépek amelyek felcsévélt lánctasakok automatikus adagolásával képes nagy hatékonysággal üzemelni

Ez a sokoldalú félautomata csomagológép nagy csomagolási kapacitással rendelkezik. Rendkívül rugalmasan változtatható paraméterekkel üzemeltethetőek. A SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT tekercselt konfekcionált tasakkal dolgozik. A SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT kompakt kialakítású és kiváló minőségű alkatrészekből épül fel. Különböző opciókkal bővíthető, a termék jellemzőitől függően a legmegfelelőbb csomagolási megoldás létrehozása érdekében. A SPEEDPACK TABLETOP 300 SPK TT a csomagolási folyamat maximalizálásához és automatizálásához kommunikálhat nyomtatóval, címkeadagoló egységgel valamint szállítószalagok széles skálájával.

Rendkívül rugalmasan változtatható paraméterekkel üzemeltethetőek. 

Sokoldalú félautomata csomagológép nagy gyártási kapacitással rendelkezik, és rendkívüli rugalmassága miatt forradalmian új. A Speedpack Hybrid tömlőfóliából (Speedpack) vagy tekercselt pre-tasakok (Hybrid) kezelésére alkalmasak. Könnyen kialakíthatja a megfelelő méretű tasakokat, mielőtt a terméket belehelyezi, opcionálisan a tasak külső nyomtatása / címkézése is lehetséges (opcionális).

A SPEEDPACK Hybrid 550 a legfejlettebb technológiával van felszerelve, beleértve a szabadalmaztatott tasakkészítő egységet, amely lehetővé teszi a tömlőfóliából valamint előre gyártott perforáltan láncra fűzött ( pre-bags), zsák-, tasakból történő csomagolást. A maximális rugalmasság lehetővé teszi a tasak vagy zsák hosszának és egyéb paramétereinek (opcionális) automatikus beállítását, amely akár jelentős csomagolóanyag megtakarítást eredményezhet.

Mind a gép munkamagassága (standard), mind a zsáktartó polcelemek (opcionális) elektromosan állíthatóak, így a SPEEDPACK 550 még rugalmasabban kihasználható. Mindez egyszerűen vezérelhető az Audion által fejlesztett felhasználóbarát érintőképernyőről.

A beépített csúcskategóriás PLC az Audion szoftverrel együtt lehetővé teszi a termékadagoló rendszerek ( automata termelőgépsor ) és -lehordó rendszerek csatlakoztatását a berendezéshez. Az ERP rendszerrel és a különféle belsőhálózati PC rendszerekkel folytatott kommunikáció extra hatékonyságot eredményez, lehetővé téve a termékek következő kicsomagolását vagy tételekben történő becsomagolását, és minimálisra csökkenti az emberi beavatkozást.

A SPEEDPACK 550 szinte minden termékhez és piaci igényhez testre szabható. Az AUDION különféle kiegészítő-szolgáltatási megoldásokat fejlesztett ki a SPEEDPACK 550 géphez. Ezek lehetővé teszik a SPEEDPACK 550 

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.