Egészségügyi mérőműszerek

Mérőeszközök és tesztelő berendezések amelyek nélkül nem lehetséges teljeskörű csomagolási biztonság az egészségügyben

 ATM 

Hegesztő egységek hőmérsékletmérésére

AUDION berendezések Egészségügyben használatos  impulzus zárógépek hegesztési hőmérséklet ellenőrzéséhez ajánlott.
A berendezés lehetőséget biztosít arra, hogy ellenőrizzük a hegesztési hő értékeket a berendezésbe épített ellenőrző kijelzőjével egy időben.
A validálási folyamattal összefüggésben, a fűtő (hegesztő) értékeket minden esetben ellenőrizni kell, miután fűtőszálat vagy egyéb elemek cseréjét követően újra használjuk a berendezést. Ennek a nagyon fontos műveletnek a részeként az "ATM" mérőberendezés ad segítséget rendkívül egyszerű kezelhetőségével.
Az "ATM" mérőműszer alkalmazását az AUDION gyártmányaihoz ajánljuk.

Jellemzők:

  • Digitális kijelző
  • Kalibrálási bizonyítvány
  • Kemény hordtáska
  • Áramellátás: AC 100 - 240 V, 1 fázis, 50/60 Hz
  • Teljesítmény: 9 W
  • Készülék mérete (HxSzxM): 370 x 270 x 200 mm
  • A készülék súlya táskával : kb. 8 kg

PEEL TESTER APT 100 

Az eszköz hegesztési szakítószilárdságának mérésére alkalmas az egészségügyi csomagolás területén. 

Mérési metódusa az ASTM F88-00 és az EN868-5 előírások szerinti biztonsági csomagolások hegesztési minőségének ellenőrzésére alkalmas. 

 A berendezés működési elve a befogópofák közé erősített hegesztési metszet húzóerő-ellenállásának mérésén alapul. A hegesztési metszet egymástól, történő elhúzásakor a hegesztés szakítószilárdságra vonatkozóan kapunk adatokat. A teszt során a berendezés másodpercenként 100 mérést végez az adatokat összegezve a végeredményt megjeleníti a berendezés kijelzőjén. A mérés eredménye a maximális hegesztési erő értékét jeleníti meg.a

A mérési eredmények pontossága illetve az adatok pontos összehasonlításához szükséges a mintázott metszetek azonos méretűeknek kell lenniük. ( Metszet hosszanti/szélességi dimenziói).
A berendezésen megjelent mérési eredményeket egy a berendezéshez kábellel csatlakoztatott PC-re is áttehetjük. A PC-n a korábbi vizsgálatok eredményeit táblázatba rendezve illetve színes grafikus kijelzéssel is megjeleníthetjük színes formában. Az adatokat elmenthetjük, archiválhatjuk, későbbiekben előhívhatjuk. Az vizsgálati eredmények kinyomtathatóak, amelyeket azután a validálás protokolja alapján a termék minőségi és egyéb szükséges dokumentumaihoz csatolhatóak.


Kérjük, tekintse meg orvosi/egészségügyi csomagolóanyagainkra vonatkozó információinkat itt !

Mintaszelvény metsző SCB 

A SCB eszköz hegesztési szakítószilárdság méréséhez szükséges mintavételezéshez nyújt segítséget. Alkalmazása az egészségügyi termékek és eszközök biztonsági csomagolásánál szükséges mintavételezést segíti. Az eszköz egy speciális dupla penge vágókéssel ellátott szerkezet, amellyel könnyen kivághatunk egy 15 mm széles mintát. A pengék egy alumínium blokk oldalához kerültek rögzítésre. Az éles pengék biztonságos használatát egy műanyag biztonsági lemez garantálja, amely megakadályozza, hogy károsítsa a pengéket, vagy sérülést okozzanak a kézen.

Használatkor a vágó szerkezetet egyszerűen a felületre kell nyomni. A szerkezet húzásakor egy 15 mm széles szalag metszetet kapunk, amely azután alkalmas a PEEL TESTER 100 mérőberendezéshez való vizsgálatra.

A metsző szerkezet egy 140 x 228 mm eszköz, amelyhez 10 db tartalék pengét is biztosítunk.

Kérjük, tekintse meg orvosi/egészségügyi csomagolóanyagainkra vonatkozó információinkat itt !

AFMR 

Hegesztőpofa nyomóerő ellenőrzése a Power Sealer számára

A hegesztés minőségének biztosítása érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a hegesztőpofák szorító erejét. Az AUDION teljes hegesztési erőmérő-ellenőrzőkészletet, AFMR (ellenőrző erő-mérő ) kínál a Power Sealer készülékéhez. Csatlakoztassa a Power Sealer tehererő kulcsát és az AFMR gyűrűtípusú terelőelemét a mellékelt eszközökkel, majd nyomóerőt fejtsünk ki. Az AFMR kijelzett értéke felhasználható ellenőrzésre és / vagy kalibrálásra. 

Kérésre az AFMR kalibrálható ISO 17025 akkreditációval

.

SCB 

Hegesztési végeredmény ellenőrzésére alkalmas.  

A tesztfolyadék az elégtelen hegesztési terület kimutatására képes. 

A beszivárgást az ASTM F1929 előírások szerint mutatja ki. Azaz  tépőerő ( feszítőerő )próba nélkül képes kimutatni a hegesztett csomagegység elégtelenségét vagy akár hajszálvékony szivárgó csatornát is. 

SCS SEAL CHECK 

Teszt csíkok : 100 lapot tartalmaz egy dobozban.  Lap hossza: 17 cm

Teszt henger : 50 méter tekercsenként. A tesztpapírt a hegesztőhíd teljes felületére kell felfektetni. Vagyis hegesztőhíd méretének megfelelően lehet vágni.

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.