MAGVAC MED & PLUS  SOROZAT

Nagy teljesítményű VALIDÁLHATÓ impulzushegesztők

( VÁKUUM ) IMPULZUS HEGESZTŐK

( VACUUM ) POWER SEALER MAGVAC MED SOROZAT

Az AUDION nagy teljesítményű MAGVAC MED típusú fólia hegesztői rozsdamentes acélházba épített vákuum, védőgáz (MAP) funkciókkal ellátott berendezések. A gép három hegesztési hosszal rendelhető úgy mint 520 mm, 720 mm és 1020 mm. A berendezések üzemszerű használatához szabványos lábpedál csatlakozik  

A Medical Sealer MAGVAC MED® hegesztőgép steril és hermetikus csomagolást biztosít egészségügyi eszközök csomagolására. A hegesztő berendezés rozsdamentes acélházba épített vákuumos fóliahegesztő, felszerelt vákuumos szívófejjel és bi-aktív hegesztő pofákkal. A gépet úgy tervezték, hogy megfeleljenek a vonatkozó szabványokban megkövetelt hegesztési értékeknek valamint vákuum és MAP (védőgáz) csomagolási előírásoknak is. 

 Az AUDION Validable Power Sealer(PS520/720/1020  magas színvonalú hegesztési minőséget garantál élelmiszerek és egészségügyi termékek csomagolása terén is. A gép könnyen használható digitális Audion vezérlőpanellel van felszerelve. A hegesztés/hűtési paraméterek az anyag típusának megfelelően külön állítható.  

A gép felső és alsó hegesztőhídakkal van felszerelve. Viszonylag vékonyfalu fóliákból összeállított tasakok a hegesztőzárás használatakor a felső hegesztőpofa kikapcsolható. A lenyűgöző hegesztési minőség miatt ez a gép sokféle alkalmazásra alkalmassá teszi a "speciális laminátumok" felhasználói számára is.
Minden VALIDÁLT PS MAG(VAC) MED® modellünk kompatibilis az EN 868-5 és a DIN 58953 szabvány 7. részének előírásaival. VAL PSR / VAL VAC(oom) PSR sorozatunk teljes mértékben megfelel az ISO 11607-2 és ISO/TS 16775 szabványok előírásainak is.
További tartozékok és konfigurálható opciók állnak rendelkezésre az egyes iparágak csomagolási követelményeinek kielégítésére és a csomagolási folyamat optimalizálására
Power Sealer termékcsaládunk gépei integrált vákuum- és gázöblítés funkcióval is kaphatók, standard, nem VALIDÁLT változatban, valamint speciális ( hőszigetelő/por/víz 9  változatokban is. 

VACUUM POWER SEALER PLUS 520
VACUUM POWER SEALER PLUS 520

Minden PLUS sorozat impulzus vákuum/hegesztő kompatibilis az EN 868-5 és a DIN 58993, 7. rész normákkal. PLUS sorozatú impulzus hegesztők is teljes mértékben megfelelnek az ISO 11607-2 és az ISO / TS 16775 előírásoknak

Az Audion Vacuum Power Sealer PLUS 520/720/10201320 mm garantálja az élelmiszerek és nem élelmiszer termékek kiváló minőségű csomagolási eredményét. Ez a validálható asztali impulzus-hegesztő berendezés, alapkivitelben a felhasználóbarát Audion Touch Techware-vel, alkalmas flexibilis fóliákból készült tasakok és/vagy zsákok lezárására. Legfeljebb 50 hegesztési paraméter-specifikáció tárolható, így a kezelőnek mindig az ideális előre beállított beállítások állnak rendelkezésre minden termékhez / csomaghoz.