AUDIONVAC VMS 503

 VALIDÁLHATÓ KAMRÁS VÁKUUMGÉP 

Kínálatunk legnagyobb validálható ikerkamrás vákuumgépe 

A VMS 503 az AudionVac termékcsalád legnagyobb validálható kétkamrás vákuumcsomagoló gépe. A higiénikus felépítés biztosítja a megbízható működést és az alacsony karbantartási költségeket. Ez a kétkamrás vákuumgép validálható(biztonsági) hegesztőhidakkal  szerelt MAP ( védőgáz ) és vákuumcsomagoláshoz. Ipari rozsdamentes acél kivitelezéssel valamint alacsony munkamagasságú szekrénnyel épített. Sokoldalú szoftverprogramokkal és egyéb opciós lehetőségekkel, pl. automata fedéllel ( könnyített mozgatású ) és nagy teherbírású hegesztőhidakkal erős hegesztési felületet biztosító egységgel szerelt. Felhasználóbarát és teljes mértékű az ISO 11607-2 szabvány szerint. megfelelés jellemzi.

"Csúcskategóriás, validálható vákuumcsomagoló gép, amely többféle alkalmazásra alkalmas mind az orvosi, mind a csúcstechnológiás termékekben."

Kritikus folyamatparaméterek, amelyeket a berendezés ciklusa alatt tart kontrollban : 

-  Vákuum / gáznyomás

-  A hegesztési hőmérséklete

-  Hegesztési idő

-  Hegesztés nyomásérték 

* Pontos audiohőmérséklet-szabályozóval (ATC) felszerelve

* Felhasználóbarát érintőképernyős felülettel (ADC) felszerelve

* A kritikus folyamatparaméterek kalibrálhatóak


A vákuum/hegesztés ciklus automatikus leáll, ha az egyik kritikus paraméter meghaladta a riasztási határértéket. A kritikus folyamatparaméterek kalibrálhatóak. A hegesztési adatok naplózhatók és továbbíthatók PC-re USB-meghajtón keresztül. A berendezés felszereltsége az AUDION által applikált nagy pontosságú hőmérséklet szabályozójával (ATC).

A berendezés vezérlését felhasználóbarát érintőképernyővel biztosított. Az alkalmazotti/ operatori hozzáférési különböző felhasználói szintek bejelentkezési jelszavaival vezérelhető.

Bi-aktív hegesztőhidak '' 4 HOSSZÚ"

Hegesztési szélessége 8 mm

Opciók :

- Gázöblítés

- (Multi)-többciklusú ( Vákuum/Gáz/Vákuum )

- Felhasználói adminisztrációs funkciók, amelyeket személyes jelszavakkal védhetőek

- Címkenyomtatás

- Kalibráció ( szolgáltatás )

- Hőmérsékletmérő a hegesztőpofák hőmérsékletének ellenőrzésére (ATM)