LAMINO 302 

FÓLIATASAKOK LEZÁRÁSÁHOZ  ASZTALI  HŐHEGESZTŐ

Félautomata asztali hőszigetelő


Az AUDION LAMINO 302 egy újra tervezett és kompakt félautomata asztali hőhegesztő berendezés. A fóliahegesztő rendkívül egyszerű kezelni a hegesztési értékeket beállítani. A hegesztési idő és a hegesztési hőmérséklet (amely 200°C-ig - +/- 5°C-ig) pontosan beállítható az LCD-vel felszerelt digitális vezérlőpanelen, elősegítve az egyenletes és garantált hegesztési minőséget.

Hegesztő lábpedállal szerelt ez által szabadon használhatjuk mindkét kezünket az egyéb munkafázisok elvégzéséhez. A hegesztőpofa kialakítása lehetővé teszi az attraktív, szép hegesztést. A lábpedállal működtető hegesztési vezérlés a tasakok két kézzel történő fogásával jól tudjuk pozícionálni a csomagegységet. 

Az állandóan felfűtött, nagy nyomást kifejtő hegesztőpofák 13 mm-es hegesztési varratot tesznek lehetővé, amely hatékonyan megakadályozza a fóliatasak esetleges szétnyílását a hegesztést követően. Az integrált hőmérséklet-szabályozó egyenletes hegesztési minőséget biztosít. Mindezek a hegesztési tulajdonságok teszik a LAMINO 302-t stabil és megbízható csomagolási megoldássá laminált fóliákból összeállított tasakok lehegesztéséhez is.

A hegesztő berendezésbe épített hegesztőpofák mögött a házba egy beépített vezetőlap gondoskodik arról, hogy a tasak szájánál mindig egyenes és stabil hegesztési varrat legyen. A tasak szájának azonos stabil pozícióban tartása esztétikus megjelenést biztosít a csomagolt termékről. Biztonságos és garantált jó minőségű hegesztés érdekében a hegesztési ciklus csak indul el, ha a hegesztőpofák elérik a programozott hőmérsékletet. Ezzel megelőzve a fóliapazarlást és optimalizálva a csomagolási műveletet

A LAMINO 302 hegesztőpofa rendelhető kódnyomtatóval is (LMC) maximum 12 karakterig, (dátum, műszakszám stb.) amely beleég a hegesztett felületbe.

Alkalmas : minden hegeszthető fóliával, élelmiszeriparban, de fémipari termékek, elektromos tárgyak csomagolásához.

Rendelhető kiegészítő : munkaasztal

Laminált fóliák  (PP-PE/PAPÍR), PP-PE/ALU, PP vagy Celofán fóliák lezárására.

A hegesztő berendezésbe épített hegesztőpofák mögött a házba egy béépített vezetőlap gondoskodik arról, hogy a tasak szájánál mindig egyenes és stabil hegesztési varrat legyen. A tasak szájának azonos stabil pozícióban tartása esztétikus megjelenést biztosít a csomagolt termékről. Biztonságos és garantált jó minőségű hegesztés érdekében a hegesztési ciklus csak indul el, ha a hegesztőpofák elérik a programozott hőmérsékletet. Ezzel megelőzve a fóliapazarlást és optimalizálva a csomagolási műveletet. 

Érdeklődő levél

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.