WEB ÁRUHÁZAK RÉSZÉRE 

          FÉLAUTOMATA CSOMAGOLÓGÉP TÖMLŐ ÉS/VAGY PRE-FORM TASAKOK HASZNÁLATÁVAL                     A SPEEDPACK HYBRID ORDERFULFILLMENT kifejezetten az elektronikus kereskedelemben                 ( WEB áruházak ) használható csomagolásokhoz fejlesztették ki, teljesítve a megrendelések pontosságának és a költséghatékony gyártás magas követelményeit.

A Speedpack Hybrid Orderfulfillment kifejezetten az elektronikus kereskedelemben ( WEB áruházak )  használható csomagolásokhoz fejlesztették ki, teljesítve a megrendelések pontosságának és a költséghatékony gyártás magas követelményeit.

Nagy hatékonyságú csomagolás

WEB áruházak üzemeltetői részére kifejlesztett speciális tartozékokkal felszerelt berendezések. A SPEEDPACK HYBRID felszereltsége lehetővé teszi az optimális tasak/zsák méret kialakítását. Így lehetővé teszi a csomagolóanyag pazarlásmentes felhasználását. Komoly megtakarítást tesz lehetővé. 

Ez az egyedülálló berendezésünk rendelhető TÖMLŐ és PRE-FORMÁZOT TASAK kezelésére is. Ennek a kettős alkalmazásnak köszönhetően a kívánt zsákhossz kiválasztható minden egyes megrendeléshez, így jelentős csomagolóanyag megtakarítás érhető el. A felhasználóbarát érintőképernyő segítségével a különféle beállítások "menet közben" beállíthatók, így a SPEEDPACK manapság az egyik legrugalmasabb csomagolási megoldás a maga nemében.

A SPEEDPACK ERP hálózatba történő integrálásával a postai megrendelések hatékonysága bizonyítottan növekszik. A megrendelési adatok azonnal továbbítódnak a SPEEDPACK csomagolóberendezéshez integrált címke applikátorhoz a következő bag-out üzemmódban, lehetővé téve a megfelelő táskahossz kiválasztását az érintőképernyőn, valamint a helyes ügyféladatok nyomtatását és címkézését a zsákon/tasakon, további emberi beavatkozás nélkül.

A SPEEDPACK ORDERFULFILLMENT csúcskategóriás csomagolási megoldást kínál, amely extra hatékonyságot jelent a WEB áruház megrendelések teljesítésében, minimalizálva az emberi kezelést, a szükséges munkaterületet és az anyagköltségeket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot !

Kérjük, adja meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Mielőtt hívna kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. 

Amikor Ön elküldi adatait, elkerülhetjük a félreértéseket. Biztosan nem siklunk át fontos információk felett.