ÜDVÖZÖLJÜK

                           EZ AZ OLDAL MEGLÉVŐ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE ÁLL RENDELKEZÉSRE                                   Egy pillanatra sem szeretnénk elfelejteni az Önök által megszavazott bizalmat. Ezért úgy gondoltuk, egy saját klubbot is nyitunk ahol kellemesebb környezetben kommunikálhatunk. Ebben a klubban osztjuk meg új-, és vagy csak meglévő partnereink részére biztosított szolgáltatásainkat. Persze akciós vagy partneri kedvezményre történő hivatkozásokkal is itt szolgálunk Önök számára.

AJÁNLATI ÁRAK

TRM MQ - 2020-06-17

Kismérető darabok, alkatrészek pontos megmérése automatikus ürítő 

Az Optiweigh Counter egy válogatóasztal, mellyel az automatikus ürítőkanál található, a Speedpack által csomagolt kis alkatrészek pontos mérésére és számlálására. A termékek behelyezhetők a vödörbe, és pontosan megszámolják azokat az integrált mérleg segítségével. Ez a mérőrendszer egy integrált mérőcellából áll, amelyet egy kezelőpanel tartalmaz a különböző termékjellemzők (azaz termékenkénti súly és zsákonkénti célérték) tárolására.

A Speedpack Hibridrel kombinálva az Optiweigh számláló hatékony és egyszerű megoldást kínál kis alkatrészek csomagolására, csőfóliából kívánt hosszúságú zsákokban, vagy előre kinyitott zsákokban.

SPEEDPACK Optiweighter Súly/mennyiség mérő

A Speedpack Hibridrel kombinálva az Optiweigh számláló hatékony és egyszerű megoldást kínál kis alkatrészek csomagolására, tömlőfóliából kívánt hosszúságú tasakokba/zsákokban, vagy előre készített Pre-tasakokban.

- "Optiweigh Counter" munkaasztal 1 billenő mérleg

- Egyenesirányú töltőgarat

- "Könnyen betölthető" tasak rendszer

- Tasak/Zsák érzékelő rendszer

- Perforáló ( levegő kieresztő ) 

- Ciklus jelző hang 

- Beépített védelmi rendszer

 - Lefutó fólia észlelése

Film útmutató

Terméktámogató kisülő szállítószalag

- Elhordó szalag 

- Karos  kezelőpanel  

- Lábpedál

AE MAGNETA 420 

KOMPLETT SZETT  438.450,- HUF + ÁFA

BEMUTATÓTERMI DARAB EGYEDI ÁR 

395.605,- HUF + ÁFA


Alkatrész rendelés  

Hogyan válasszuk ki az alkatrészeket

Határozza meg milyen gépünk van az Önök üzemében. 

Például a kép alapján  a géptípus  :

AUDION IMPULSE SEALER MAGNETA

300 / 420 /520 / 620 / 720 / 820 / 1020 

MG / MGM / MGMS / MGMDSI

Ön feladata a szükséges alkatrész(ek) kiválasztása a robbantott rajz szerinti  i.n. számo(k) megadása e-mail - ben.  

Minden általunk forgalmazott és beüzemelt géphez biztosítjuk a eredeti gyári alkatrészeket. Adott esetben szerviz szolgáltatást is nyújtunk. 

NE HASZNÁLJON ÉS/VAGY ÉPÍTSEN BE MÁS IDEGEN (LÁTSZÓLAG HASONLÓ) ALKATRÉSZT A BERENDEZÉSBE ! GÉPEINK HOSSZÚ ÉS TARTÓS ÜZEMELTETÉSRE TERVEZETTEK. HA NEM TARTJA KARBAN VAGY IDEGEN ANYAGOKKAL CSERÉLI AZ ALKATRÉSZEKET A BERENDEZÉS HAMARABB TÖNKRE MEHET.