AUTOMATA CSOMAGOLÓGÉPEK

AZ IPARI TERMÉKEKTŐL AZ ÉLELMISZERIPARI TERMÉKEKIG  CSOMAGOLÁSÁIG

Az AUDION 3 különböző gépsorozatot ajánl az automatikus csomagoláshoz. Az ajánlott géptípusok közötti különbség a csomagoló fólia típusában és a csomagolni kívánt termék típusában rejlik.

Automata csomagológépünk kínálata :

SPEEDPACK/SPEEDPACK HYBRID sorozat - Automatikus tasakológépek, amelyek tekercselt pre-forma tasakokkal vagy tömlő fóliával működnek. Alkalmas darab termékhez és ömlesztett szabadon eső termékek csomagolására.

AVM - Vertikális (vagy Függőleges) formázó-töltő zárógépek társított (laminált) fólia kezelésére is alkalmas. Nagy mennyiségben szabadesésre vagy folyó termékek csomagolására alkalmas. 

AHM - Vízszintes (vagy Horizontális) formázó-töltő zárógépek társított (laminált) fólia kezelésére is alkalmas. ( Sík fólia kezeléssel ). Egydarabos termékek csomagolására alkalmas.

Sokoldalú félautomata csomagológép nagy gyártási kapacitással rendelkezik, és rendkívüli rugalmassága miatt forradalmian új. A Speedpack Hybrid tömlőfóliából (Speedpack) vagy tekercselt pre-tasakok (Hybrid) kezelésére alkalmasak. Könnyen kialakíthatja a megfelelő méretű tasakokat, mielőtt a terméket belehelyezi, opcionálisan a tasak külső nyomtatása / címkézése is lehetséges (opcionális).

AVM - Vertikális formázó-töltő zárógépek

Az AUDION több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a megbízható, rugalmas, alacsony karbantartási és felhasználóbarát gépek teljes sorozatával. Az Audion AVM sorozata teljesen automatikus gépei az iparág egyik legszélesebb körében alkalmazhatóak.

Az AVM egy függőleges formázó-  töltő és záró-hegesztőgép, amely  filmtekercsből formál  tasakot/zsákot, szabadon eső/folyó termékkel feltöltése után lezár egyben (vágással)  elválasztják a kész csomagolást. 

A megfelelő adagolórendszer alkalmazásával ezeket a tasakokat/zsákokat automatikusan üzemmódban használhatjuk folyó szilárd, poros vagy folyékony termékekkel. Az AUDION integrált rendszerrel  kínálja gépeit, beleértve az adagoló berendezést, a csomagológépet és a szükséges adagoló rendszereket. Az AUDION a szériatartományon kívül rendelkezik egy speciális mérnöki részleggel is, ahol a gépeket az ügyfelek igényei szerint fejlesztetik ki és gyártják le.

AHM - Vízszintes formázó-töltő zárógépek

Nagy teljesítményű horizontális formázó töltő, hegesztő csomagológépei. Roppant stabil és nagyteljesítményű konstrukciók. Percenként akár 150 csomagegység/perc kapacitás ! Egy átállítással (pl. termék hossza) automatikusan átállít minden szükséges paramétert egy időben.