REST ROOM - KIEMELT AJÁNLATOK 

HELYEZZÜK MAGUNKAT KÉNYELEMBE ÉS BESZÉLJÜK MEG FEJLESZTÉSI ELKÉPZELÉSEIT.  EGYÜTT MEGTALÁLJUK A LEGJOBB MEGOLDÁST.  

Megváltozott gazdasági környezetben sok gazdálkodónak kell újra "gombolnia a kabátot".  Más megközelítésbe kerülnek a termelők elképzelései a termelés hatékonyságát illetően. Alapvetően a termelőszféra közvetlen kiszolgálói vagyunk, termeléstámogató szolgáltatásainkkal segítjük partnereinket csomagolási és logisztikai kihívásainak megoldásában. Ezért külön gondot fordítunk komplex csomagolástechnológiai rendszerek kialakítására. Partnereink számára a legoptimálisabb gépekkel, csomagolóanyagokkal, szolgáltatások telepítésével vesszük ki részünket az újszerű kihívásokban. 

Cégünk segítségével megtalálhatja az Ön termékeihez szükséges legmegfelelőbb csomagoló gépeket és csomagolóanyagokat. A sok évtizede felhalmozott gyakorlati és a szakmai tudás biztosítja partnereink részére a maximális segítséget, amire szüksége lehet. A sokrétű, széles gépválaszték, akkor válik előnnyé amikor az egy műszaki platformra felépített erős szolgáltatás-támogatással rendelkeznek. 

Kérjük, fogadja el invitálásunkat, nézzen körül kínálatunkban. 

Az alábbiakban legújabb fejlesztésű gépeinkre szeretnénk felhívni figyelmüket. 

TERMELÉSI SOROK VÉGÉRE HELYSPEEDPACK/T-TOP 300EZHETŐ TERMÉKCSOMAGOLÁSI MEGOLDÁS

Rendkívül rugalmasan változtatható paraméterekkel üzemeltethető csomagolóép 

AKÁR 30 DB/PERC TERMÉK CSOMAGOLÁSA * 

Megoldást kínál a tasakformázás és a tasakok töltésének maximális sebessége érdekében. Ez a nagy sebességű változat kiválóan alkalmas, ha kis zsákokra van szükség, pl. alkatrészek csomagolása vagy csomagolása az orvosi és gyógyszeriparban orvosi filmben.

* függően a termék nagysága valamint a csomagolóanyag minőségétől 

Egészségügyi termékek csomagoásásra ( tisztatér-csomagolásra is alkalmas )  gyógyszergyártók, gyógyszeralapanyag gyártók, részére kifejlesztett berendezések. 

Felkeltette figyelmem az Önök egyik ajánlata.